Cocor a trecut de la pierderi in 2008 la profit de 7,5 mil RON in 2009

Marti, 26 Ianuarie 2010, ora 11:08
1632 citiri
Cocor a trecut de la pierderi in 2008 la profit de 7,5 mil RON in 2009

Cifra de afaceri preliminata a Cocor, care detine cea mai mare fatada media din Europa,  este de 11,4 mil RON, in crestere cu 4% fata de 2008 si un profit net de 7,5 mil ron, fata de o pierdere de 13 mil ron in 2008. In decembrie 2009, soferii din peste 2,6 milioane de masini au vazut reclamele de pe magazinul Cocor, reiese dintr-un comunicat al companiei.

Cocor MediaChannel a inregistrat in decursul anului trecut  venituri de 1,3 milioane euro, in crestere cu 30% fata de tinta pe 2009,  iar pentru anul 2010 are ca obiective sa creasca vanzarile prin lansarea Cocor Store, eveniment ce se va desfasura in primavara.

Cocor MediaChannel este singurul suport digital outdoor din tara, dotat cu traffic counter. Astfel, in prima luna a lansarii, decembrie 2008, Cocor a inregistrat un numar de 2 milioane si jumatate de vehicule, iar traficul a avut un trend ascendent in lunile imediat urmatoare.

Desi unii reprezentanti ai pietei de outdoor estimau in anii trecuti o scadere generala a traficului pe parcursul verii, primele statistici oficiale arata ca acesta a crescut in luna august cu 1.2% comparativ cu luna iulie. Pe parcursul lunilor septembrie- noiembrie, Cocor a inregistrat un trafic mediu de 2.850.000 vehicule, iar catre finele anului aproximativ 2.600.000 vehicule au tranzitat centrul istoric al Bucurestilor prin fata magazinului Cocor.

Audientele Cocor, 40% din audientele pietei TV

Audientele luna

re medii obtinute de o campanie CMC pentru un spot de 30 sec difuzat la fiecare 12 minute echivaleaza cu 25% din audientele lunare medii ale celor 8 statii TV urbane ce insumeaza peste 40% market share al pietei de TV. Audientele CMC au fost calculate folosind metodologia ‘Operations Research’ (OS) de calcul a OTS si GRP, aplicata pe ultimul trimestru din 2009.

Cocor MediaChannel www.cocormediachannel.ro  este cea mai mare mediafatada din Europa cu 3300 mp de ecrane si iluminatii cu LED.

Cocor SA detine si Cocor Spa Hotel www.cocorspahotel.ro  – cel mai mare centru SPA din Romania, apartinand complexului turistic „Cocor” din Neptun-Olimp si se intinde pe o suprafata de 3.000 de metri patrati.

Dacă “fiecare gospodină trebuie să știe să conducă statul”, orice bucureștean trebuie să știe să conducă PMB
Dacă “fiecare gospodină trebuie să știe să conducă statul”, orice bucureștean trebuie să știe să conducă PMB
Lenin a fost un vizionar, iar una din maximele lui, pe care o regasiti in titlu, pare a fi valabila si in Romania zilelor noastre... Aceasta este o radiografie a momentului politic actual, cu...
Când va avea loc evenimentul Samsung Unpacked și ce dispozitive vor fi prezentate
Când va avea loc evenimentul Samsung Unpacked și ce dispozitive vor fi prezentate
Samsung plănuiește să organizeze evenimentul său emblematic, Unpacked, pe data de 10 iulie 2024, în Paris, potrivit mai multor surse. Alegerea Parisului ca gazdă pentru acest eveniment nu...
#afaceri, #cocor, #outdoor, #spot , #Profit