Garanti Bank a trecut pe profit

Vineri, 05 August 2011, ora 09:54
1735 citiri
Garanti Bank a trecut pe profit

Banca a inregistrat un profit de 2,7 milioane de euro in primul semestru, fata de o pierdere de 31,1 milioane euro in aceeasi perioada a anului trecut, conform NewsIn.

Activele totale ale bancii se situau la finalul primului semestru la 3,6 miliarde lire turcesti (1,533 miliarde euro).

Potrivit raportului, Motoractive IFN a realizat un profit de 825.000 de lire turcesti (373.624 euro) in primul semestru din 2011, fata de o pierdere de 7,32 milioane lire turcesti (3,6 milioane euro) in acelasi interval al anului trecut.

Totodata, Ralfi IFN a obtinut in primul semestru un profit de 2,46 milioane lire turcesti, fata o pierdere de 10,88 milioane lire turcesti in aceeasi perioada a anului trecut.

Domenia Credit IFN a raportat in primul semestru din 2011 un profit de 2,02 milioane lire turcesti, fata de o pierdere de 13,12 milioane lire turcesti in prima jumatate a anului trecut.

La finalul anului trecut, grupul Garanti a anuntat ca se extinde in Romania prin integrarea si schimbarea marcilor comerciale ale celor trei institutii financiare non-bancare (IFN) Motoractive, Ralfi si Domenia Credit, care au functionat anterior sub brandul GE Money.

Alaturi de Garanti Bank, cele trei IFN-uri formeaza grupul Garanti si isi desfasoara activitatea sub urmatoarele marci: Motoractive Leasing sub marca Garanti Leasing, Ralfi sub denumirea de Garanti Credite de Consum, iar Domenia este Garanti Credite Ipotecare.

 

 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Proiectele de tip parteneriat public-privat reprezinta viitorul si de aceea am participat la IMF/WB Constituency Meeting 2024, pentru a discuta cu expertii si a vedea cum pot fi create noi...
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
#garanti, #rezultate garanti, #profit garanti, #profit banci, #bancar, #banca , #Profit