Linde Group a achizitionat compania Oxigen Plus

Miercuri, 21 Martie 2012, ora 15:01
1944 citiri
Linde Group a achizitionat compania Oxigen Plus

Grupul tehnologic Linde, liderul mondial al pietei de gaze industriale, a achizitionat compania Oxigen Plus, cel mai mare furnizor de servicii de asistenta la domiciliu a bolnavilor respiratori din Romania, in urma unei tranzactii finalizate in decembrie 2011.

Linde Group este prezent pe piata locala prin Linde Gaz Romania, avand si o divizie de healthcare specializata pentru piata gazelor medicale.

Oxigen Plus este activa pe piata din Romania din 2004, fiind primul proiect privat de asistenta la domiciliu a bolnavului respirator. Compania a finalizat anul 2011 cu o cifra de afaceri de 10,33 milioane lei lei (2,44 milioane euro), in crestere cu circa 18% fata de anul anterior.

Asistenta la domiciliu defineste serviciile medicale dedicate tratarii bolnalivilor in locatii care exclud spitalizarea.

Printre serviciile specifice ariei de homecare se numara terapia cu oxigen, terapia prin somn sau serviciile de ventilatie. Oxigen Plus furnizeaza un pachet complet de echipamente si accesorii pentru tratarea bolnavului respirator la domiciuliu, precum si servicii de asistenta implementate de personal calificat, pentru a se asigura ca pacientul si membrii familiei vor utiliza corect si complet echipamentele de asistenta.

Grupul Linde este unul din liderii globali ai pietei gazelor si engineering, cu circa 50.500 angajati in peste 100 state din intreaga lume. In anul 2011, grupul a realizat vanzari de 13,7 miliarde euro.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#achizitii Linde, #Linge Group preluare Oxigen Plus, #Linde Group Romania , #Profit