Lufthansa obtine profit dupa primele sase lun

Miercuri, 18 August 2004, ora 18:11
1129 citiri

Rezultatul pozitiv se datoreaza, printre altele, extinderii retelei catre noi destinatii si introducerii noilor concepte Business Class si FlyNet.Lufthansa a inregistrat un profit de 33 milioane Euro in primele 6 luni ale anului 2004. Astfel, dupa o pierdere de 116 milioane de euro in primele trei luni ale anului, Grupul Lufthansa a inregistrat un profit de 149 milioane de euro in urmatoarele trei luni. Veniturile totale pe prima jumatate a anului au atins un nivel record de 8.3 miliarde euro.

"Am folosit in mod sistematic oportunitatile oferite de piata, iar clientii nostril au apreciat calitatea la standarde ridicate,A" a declarat Wolfgang Mayrhuber, CEO si Presedintele Consiliului Director.

Dezvoltarea companiei in primele sase luni se explica prin extinderea retelei catre noi destinatii, mentinerea calitatii serviciilor, capacitatea de inovare si disciplina stricta a costurilor, noul concept Business Class sau FlyNet - premiera mondiala in introducerea accesului internet extins in timpul zborurului A- sunt numai cateva exemple care demonstreaza preocuparea constanta a companiei pentru perfectionarea produsului si a serviciilor oferite.

A"Suntem excelent pozitionati pe pietele in crestere. Noul acord cu Air India intareste pozitia Lufthansa pe continenetul indian, si parteneriatele din China se dovedesc un succesA", a adaugat Mayrhuber. In ambele zone Lufthansa reprezinta cel mai important transportator european.

Presupunand ca nu va interveni o noua criza pe piata combustibilului, Lufthansa anticipeaza un rezultat operational pentru intregul an in jur de 300 de milioane de euro, precum si un rezultat net pozitiv.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...