MarketOnline estimeaza triplarea afacerilor in 2008 pana la 15 milioane euro

Joi, 14 Februarie 2008, ora 13:47
1438 citiri
MarketOnline estimeaza triplarea afacerilor in 2008 pana la 15 milioane euro

Magazinul MarketOnline vizeaza anul acesta consolidarea pozitiei pe piata romaneasca de comert electronic si cresterea cifrei de afaceri pana la 15 milioane euro, de aproape trei ori mai mare decat cea inregistrata in 2007, au declarat pentru NewsIn, reprezentantii companiei.

"Estimam o crestere puternica in 2008, de aproximativ trei ori, pana la 15 milioane de euro. Cresterea va fi progresiva, in fiecare luna ne asteptam la mai mult decat in luna precedenta. Cautam si o consolidare de pozitii in top trei in acest moment, obiectivul fiind ca, la sfarsitul anului 2008, sa ne mentinem pe pozitia a doua intre magazinele online din Romania, tinand cont de cifra de afaceri. Profitul va fi si in 2008 neglijabil, pentru ca profitul nu este un obiectiv in primii trei ani", a declarat managing partner Grifon Group, compania care detine MarketOnline, Mugur Frunzetti.

Magazinul virtual MarketOnline a inregistrat o cifra de afaceri de 5,5 milioane euro, in 2007 cand si-a canalizat majoritatea investitiilor in marketing si publicitate. Magazinul a fost infiintat in 2006, iar pana in prezent au fost investiti circa 500.000 euro in dezvoltarea acestui proiect, urmand ca anul acesta sa mai investeasca inca 500.000 euro pentru a sprijini cresterea afacerilor si a cotei de piata.

Referitor la evolutia pietei romanesti de comert electronic, Frunzetti estimeaza ca aceasta va inregistra o crestere foarte usoara in 2008, pe fondul unei scaderi a puterii de cumparare si a unei evolutii economice nu tocmai pozitive.

MarketOnline comercializeaza produse electonice, electrocasnice si IT&C, folosind un cos de cumparaturi virtual prin intermediul caruia clientii pot alege si cumpara articolele dorite.

<a href=http://www.newsin.ro/ target=_blank>NewsIn</a>

Aboneaza-te la <a href=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.

Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...