Posta Romana: Profit brut de 1,4 mil euro in ianuarie

Luni, 05 Martie 2012, ora 15:10
2553 citiri
Posta Romana: Profit brut de 1,4 mil euro in ianuarie

Compania Nationala Posta Romana a inregistrat in ianuarie un profit brut de aproximativ 1,4 milioane euro, in crestere fata de luna decembrie a anului trecut.

Posa Rmana a inregistrat lunar profit, incepand din luna august 2011 si a incheiat semestrul doi al anului 2011 cu un profit de 3,7 milioane euro, pentru prima data in ultimii trei ani, a anuntat luni compania.

"Performantele se datoreaza masurilor sistematice implementate de managementul companiei in directia reducerii costurilor, cresterii veniturilor si diversificarii portofoliului de produse si prestatii, precum si desfasurarii consecvente a procesului de reorganizare a retelei teritoriale", se arata in comunicat.

Pentru 2012, Posta Romana va continua alocarea de resurse si dezvoltarea de noi proiecte pe segmentele cu ritm accelerat de crestere: servicii financiare,e-commerce, curierat rapid si publicitate prin posta, in paralel cu imbunatatirea serviciilor prestate publicului larg si asigurarea furnizarii serviciului postal universal pentru toti cetatenii.

"Prin rezultatele inregistrate mai ales in semestrul al doilea al anului 2011, am reusit sa diminuam major pierderea economica, iar functionarea profitabila care a debutat in luna august 2011 ne plaseaza pe drumul cel bun si ne ofera garantia implementarii masurilor manageriale corecte pentru Posta Romana", a declarat directorul general al companiei, Dumitru Daniel Neagoe.

Posta Romana SA este o societate comerciala cu capital majoritar de stat, are peste 35.000 angajati si este operatorul national din domeniul serviciilor postale.

Actionarii companiei sunt statul roman, reprezentat de Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale, care detine 75% din capitalul social, si Fondul Proprietatea, care detine 25% din capitalul social.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Pierderile financiare uriașe pe care le suportă România pentru că nu face parte din Schengen terestru. „Trebuia să aderăm la 10 ani după intrarea în UE”
Pierderile financiare uriașe pe care le suportă România pentru că nu face parte din Schengen terestru. „Trebuia să aderăm la 10 ani după intrarea în UE”
După eliminarea controalelor vamale aeriene și maritime cu Spațiul Schengen pentru România, la 31 martie 2024, a revenit în discuție subiectul pierderilor enorme suferite de transportatori,...
Ce este RAM Plus, funcția disponibilă pentru utilizatorii Android
Ce este RAM Plus, funcția disponibilă pentru utilizatorii Android
Tehnologia de suplimentare a memoriei RAM, cunoscută sub numele de RAM Plus la telefoanele Samsung și RAM Boost pentru alte dispozitive cu sistem Android, este promovată ca o soluție...
#Posta Romana profit, #profit brut Posta Romana, #Posta Romana rezultate financiare , #Profit