Top 5 firme mici cu profituri "tari ca fierul". Cati bani se scot din feronerie

Miercuri, 18 Decembrie 2013, ora 07:30
3874 citiri
Top 5 firme mici cu profituri "tari ca fierul". Cati bani se scot din feronerie

Companii mici Targu Mures, Arad sau Sibiu au scos profituri de ordinul milioane de lei din feronerie. Business24 prezinta, in exclusivitate, topul celor mai profitabile intreprinderi mici, in baza unui clasament anual realizat de Consiliul National pentru IMM (CNIPMMR):

Locul 1: VIVA COM SRL, Targu Mures: profit brut de 2,3 milioane de lei (516 mii euro)

Primul loc in clasamentul celor mai profitabile fierarii este ocupat de VIVA COM SRL, din Targu Mures. Compania, fondata in 1994, a raportat anul trecut afaceri de 8,5 milioane de lei (1,9 milioane euro) si un profit brut de peste 2 milioane de lei (516 mii de euro).

Societatea are sediul in municipiul Targu Mures si ofera servicii atat in tara cat si in strainatate, in tari precum Germania, Franta, Italia, Austria etc.

Principalele produse si servicii oferite sunt mobilierul urban si de gradina, confectii metalice, stante si matrite, cochile de injectat, dispozitive, verificatoare, precum si stantare si ambutisare piese din tabla.

Locul 2: Verofer SRL, Arad: profit brut de 1,47 milioane de lei (330 mii euro)

Firma de pe locul al doilea in topul CNIPMMR este Verofer din Arad, fiind astfel una dintre cele mai importante firme producatoare de feronerie pentru usi si ferestre. Compania a raportat anul trecut o cifra de afaceri de 16,6 milioane de lei (3,73 milioane de euro) si un profit brut de 1,47 milioane de lei (330 mii euro).

Verofer si-a inceput in 1997 activitatea cu productie si comert preponderent cu manere pentru usi.

Locul 3: Ferochim, Targu Mures: profit brut de 1,024 milioane de lei (230 mii euro)

Infiintata in 1990, Ferochim este o firma privata independenta, producatoare a unei largi varietati de accesorii metalice pentru mobilier (feronerie).

Avandu-si inceputurile prin anii 1970 sub forma unor ateliere artizanale, firma este acum unul dintre liderii producatorilor de accesorii metalice pentru mobila si a raportat, la finalul anului trecut, o cifra de afaceri de 2,5 milioane lei (561 mii euro) si un profit brut de 1,024 milioane de lei (230 mii euro).

Firma avea, anul trecut, 32 angajati.

Locul 4: CESrom SRL, Sibiu: profit brut de 483 mii lei (108 mii euro)

Societatea comerciala care ocupa locul al patrulea a inregistrat un profit de 483 mii lei (108 mii euro) raportat la o cifra de afaceri de aproximativ 3,3 milioane lei (741 mii euro).

CESrom SRL a fost creata in 2004, in Sibiu, avand drept obiect de activitate producerea si comercializarea de cilindrii metalici pentru sisteme de incuietori.

CESrom apartine de CEScylinder, C.Ed. Schulte GmbH Zylinderschlobfabrik fiind unicul actionar al subsidiarei din Romania a CES Group. Compania avea, anul trecut, 39 angajati.

Locul 5: Misorf, Sangeorgiu de Mures: profit brut de 468 mii lei (105 mii euro)

Firma de pe locul cinci este Misorf, din Sangeorgiu de Mures.

Compania a raportat anul trecut afaceri de 2,1 milioane lei (471 de mii de euro) si unprofit brut de 468 mii lei (105 mii euro). Compania a obtinut aceste rezultate cu 31 de angajati.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#top companii fierarie, #profit companii, #top profit IMM, #top companii CNIPMMR , #Profit