Traficul pe Baneasa si Otopeni a crescut cu 8%

Vineri, 26 August 2011, ora 13:14
1320 citiri
Traficul pe Baneasa si Otopeni a crescut cu 8%

Aeroporturile bucurestene au inregistrat o crestere de 8,2% a traficului in primul semestru, pana la 3,4 milioane de pasageri, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, conform NewsIn.

Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti (CNAB) a raportat in acelasi timp o majorare a profitului brut cu 3,2 milioane lei, la 56,8 milioane lei.

CNAB a inregistrat in intervalul ianuarie - iunie 48.785 miscari aeronave comerciale (aterizari si decolari).

"Fata de primul semestru al anului trecut, numarul pasagerilor care au tranzitat aeroporturile Capitalei a crescut cu 8,2%. (...)

Evolutia traficului aerian pe cele doua aeroporturi ale Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti se inscrie in tendinta generala inregistrata la nivel mondial. Conform statisticilor publicate de catre Airport Council International (ACI), in primele sase luni ale acestui an, numarul pasagerilor a crescut cu 6% fata de aceeasi perioada din 2010", se arata in comunicat.

De asemenea, compania a inregistrat in primul semestru un profit brut de 56,8 milioane lei, cu 3,2 milioane lei mai mare fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Cifra de afaceri a CNAB in primele sase luni ale anului 2011 a fost de 214,7 milioane lei, cu 54,6 milioane lei mai mult fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti (CNAB) asigura managementul si coordonarea operationala a celor doua aeroporturi aflate in zona Capitalei si a fost infiintata prin fuziunea Companiei Nationale "Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti" cu Societatea Nationala "Aeroportul International Bucuresti Baneasa - Aurel Vlaicu" in februarie 2010.

Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat, Director General & Președinte al Consiliului de Administrație Bento, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de...
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Când vine vorba de amenajarea camerei copilului tău, fiecare piesă de mobilier pe care o alegi joacă un rol crucial în crearea unui spațiu atât funcțional, cât și primitor. Mai mult...
#baneasa, #otopeni, #aeroport, #trafic aeroport, #cnab , #Profit