Veniturile Polycom au sporit cu 27% T3

Marti, 26 Octombrie 2010, ora 13:27
1048 citiri
Veniturile Polycom au sporit cu 27% T3

Polycom, unul din liderii globali in solutii de comunicare unificate, a inregistrat in al treilea trimestru al acestui an venituri nete consolidate de 308 milioane de dolari, in crestere cu 27% fata de aceeasi perioada a anului trecut, cand se situau la 243 milioane de dolari, a anuntat marti compania, precizeaza NewsIn.

Profitul net pentru al treilea trimestru a fost de 17 milioane de dolari, insemnand 20 centi per actiune, fata de 14 milioane de dolari sau 16 centi per actiune in aceeasi perioada a anului trecut, se mai arata in comunicatul companiei.

"In al treilea trimestru, veniturile au crescut cu 27% anual, sprijinite de provizioane record care au generat niste rezultate excelente la finele lui", a explicat vicepresedintele executiv, financiar si administrator al Polycom, Michael Kourey.

"Datorita cresterii consecutive pe segmentul de sisteme de retea cu 15% si 31% anual, precum si datorita cererii mari pentru solutiile Polycom, marjele de venit au crescut cu mai mult de un punct procentual secvential si peste doua puncte procentuale anual.

Ca rezultat al acestor rezultate operationale favorabile, am generat un cash flow operational pozitiv de 41 milioane de dolari si o balanta finala a trimestrului al treilea cu 500 milioane de dolari in depozite si investitii, fara niciun fel de datorie", a mai spus acesta.

Pe partea de produse, veniturile nete consolidate pentru al treilea trimestru au fost formate din 67% solutii video (206 milioane de dolari) si 33% solutii de voce (102 milioane de dolari).

In primele noua luni, veniturile nete ale Polycom au fost de 879 milioane de dolari, in crestere cu 27% fata de aceeasi perioada a anului trecut, cand veniturile totale erau de 699 milioane de dolari. Profitul net a fost de 35 milioane de dolari sau 40 centi per actiune, fata 37 milioane de dolari sau 44 centi per actiune in aceeasi perioada din 2009.

Cat despre trimestrul al patrulea si anul 2011, reprezentantii companiei considera ca Polycom "se afla in pozitia cea mai potrivita pentru a obtine un efect maxim prin adoptarea comunicatiilor unificate de catre companii, sectorul public, furnizorii de servicii, companiile mici si mijlocii si nu in ultimul rand de catre oamenii obisnuiti," a mai spus presedintele si CEO Polycom, Andy Miller.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial în China noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70, care include modelele Pura 70, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+ și Pura 70 Ultra. Lansarea coincide cu aniversarea a 12...
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Google Maps a anunțat introducerea unor noi funcții, dedicate în special utilizatorilor de mașini electrice. Îmbunătățirile vizează facilitarea accesului la informații despre stațiile...
#venituri, #profit, #polycom, #provizioane, #active , #Profit