BenQ Romania a inregistrat vanzari mai mari cu 40% in primul semestru

Miercuri, 22 August 2007, ora 10:59
1039 citiri

Filiala locala a producatorului de electronice BenQ, BenQ Romania, a afisat o crestere a vanzarilor de 40% in primele sase luni ale acestui an, pe fondul cresterii in segmentele notebook, camere foto si proiectoare, potrivit unui comunicat remis miercuri de companie.

"Pe piata din Romania, BenQ a inregistrat un ritm important de crestere in principalele linii de business. In segmentul proiectoarelor, ne mentinem pozitia de lider, cu o cota de 38%, reusind sa implementam conceptul de "home entertainment", in parteneriat cu Media Galaxy. In segmentul camerelor foto, in care am incercat sa oferim produse cu un raport calitate-pret exceptional si, mai ales, servicii aditionale care sa faca diferenta, cererea a fost dubla fata de aceeasi perioada a anului trecut. La toate acestea, se adauga cresterea prezentei produselor BenQ in retail si evolutia foarte buna a companiilor partenere de distributie, pe care se sprijina evolutia pozitiva a brandului", a declarat in comunicat, directorul de marketing BenQ pentru Romania, Bobby Durbac.

BenQ are ca parteneri in Romania companiile Altex, Darer, Proca Romania, RHS Company, Tornado Sistems pentru zona de distributie IT si StarPrint pentru zona mediilor de stocare.

BenQ Romania, filiala din Romania a producatorului de electronice BenQ, a inregistrat o crestere a cifrei de afaceri de la 8,2 milioane euro, in 2005, la 16 milioane euro in 2006. Compania estimeaza o crestere de 60% pentru acest an.

Corporatia BenQ este formata din trei grupuri principale de afaceri: Digital Media Business Group, Integrated Manufacturing Service Business Group si Mobile Communications Business Group. Veniturile in 2006 ale Corporatiei BenQ au depasit 6,2 miliarde dolari. Grupul BenQ este format in prezent din zece companii, printre care si BenQ Corporation, care opereaza independent folosind resursele comune.

Bloombiz

(Sursa: NewsIn)

Bloombiz.ro Newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul infoBloombiz ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.


HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...