Cei mai mari retaileri din Romania se intalnesc la Sinaia pentru regandirea strategiilor post-criza

Marti, 18 Februarie 2014, ora 10:20
2666 citiri
Cei mai mari retaileri din Romania se intalnesc la Sinaia pentru regandirea strategiilor post-criza

Dupa cinci ani in care jucatorii din piata au luptat, au supravietuit si au inovat, trebuie acum sa-si regandeasca strategiile. "Rethink Retail" este si tema celei de-a 14-a editii a Conferintei Progresiv, dedicata sectorului de retail si FMCG, care se va desfasura in perioada 12-14 martie, la Sinaia.

Editia din acest an se bucura de prezenta a trei speakeri de renume international: Josephine Green, Jean-Jacques Vandenheede si Tim Eales.

Josephine Green - speaker si vizionar in domeniul marketingului si al consultantei de business. Ea demonstreaza necesitatea reala de a adopta complexitatea in toate formele ei, prin noi modele de organizare, modele culturale si de conducere, si de a distribui creativitatea si capacitatea in intregul sistem.

Jean-Jacques Vandenheede - Retail insights Director Europe, Nielsen

Dupa 38 de ani in cadrul Nielsen, Jean-Jacques Vandenheede este inca pasionat si curios sa descopere noi unghiuri si perspective pentru acest cameleon fascinant numit consumator. El va sustine o prezentare pe tema "A Glimpse into the Future: Innovations in European Markets and Change Drivers"

Tim Eales - Director of Strategic Insight, IRI United Kingdom

Tim Eales, un veteran al cercetarii de piata cu aproape 40 de ani de experienta, este Director of Strategic Insight la IRI Marea Britanie. El este responsabil pentru a tine pasul cu evolutiile din piata FMCG. In cadrul evenimentului el va sustine prezentarea cu tema "From Crisis to Control : Trade Promotion Levels across Europe"

Printre speakerii confirmati se mai numara:

  • Vlad Ardeleanu, Director Formate de Crestere si Noi Directii de Dezvoltare, Carrefour Romania
  • Pawel Musial, Director General, Profi
  • Gerard Chandran, Director General, Mondelez Romania
  • Alexandru Vlad, Director Executiv, Selgros Cash&Carry Romania
  • Cristina Lungu, Sales DirectorRomania & Moldova, Reckitt Benckiser
  • Mihaela Hoffman, Marketing Manager Beverages, Coca-Cola Hellenic Romania
  • Cristina Craciun, Head of Qualitative Research, Ipsos Romania
  • Roxana Miu, Strategy & Insights Manager, Danone Romania
  • Diana Scaunasu, Client Service Manager Consumer Panel Services, GfK Romania
  • Conferinta Progresiv reuneste anual peste 300 de manageri din retail, distributie, companii furnizoare de bunuri de larg consum si servicii pentru comert si alte sectoare conexe.

    Sub indemnul editiei 2014 Rethink Retail, Conferinta Progresiv vine anul acesta cu propriile noutati: o noua identitate vizuala si o aplicatie de networking pentru dispozitive mobile.

    Inscrierile au inceput deja si se pot face pe site-ul www.conferintaprogresiv.ro.

    Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
    Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
    Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
    Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
    Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
    Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
    #conferinta retail, #speakeri internationali retail, #Conferinta Progresiv 2014 , #Retail