Cum promoveaza Carrefour produsele fabricate in Romania

Vineri, 22 Iunie 2012, ora 13:59
3357 citiri
Cum promoveaza Carrefour produsele fabricate in Romania

Carrefour Romania anunta lansarea unui catalog cu produse fabricate in Romania, in contextul in care compania intentioneaza sa promoveze produsele romanesti si sa stabileasca relatii comerciale durabile cu mediul economic din tara noastra.

Marcile proprii Carrefour, spre deosebire de cele ale altor retaileri de pe piata, provin in marea lor majoritate de la producatori din Romania.

"Ar fi fost mai usor sa le importam, decat sa facem caiete de sarcini impreuna cu producatorul, sa dezvoltam un produs, sa il testam, sa ii cream ambalajul, insa am dorit sa facem acest lucru pentru a pune umarul la productia din aceasta tara", declara Francois Melchior de Polignac, directorul general Carrefour Romania.

Carrefour Romania vizeaza crearea unor parteneriate strategice pe termen lung cu producatori romani, pentru a oferi clientilor sai garantia unor produse naturale, benefice pentru sanatate si cu un nivel de calitate controlat in totalitate.

Majoritatea produselor alimentare ieftine din magazinele Carrefour sunt de productie romaneasca.

Carrefour a lansat si patru Filiere de Calitate pana in prezent (porc, morcov, pastrav si cartof), ale caror produse provin din diverse zone ale Romaniei.

In plus, sute de producatori romani si-au dezvoltat afacerile alaturi de Carrefour, inca din 2001, de la intrarea Grupului pe piata locala.

Preocuparea Carrefour de a incuraja consumul produselor romanesti va fi intarita si de o noua campanie de semnalizare la raft: in curand, produsele fabricate in Romania vor fi semnalizate foarte vizibil la raft, folosind drapelul Romaniei.

Xiaomi trimite un avertisment către utilizatorii de smartphone-uri. Ce trebuie evitat
Xiaomi trimite un avertisment către utilizatorii de smartphone-uri. Ce trebuie evitat
Compania Xiaomi a emis recent un avertisment către utilizatorii săi privind riscurile asociate cu folosirea protecțiilor de ecran cu adeziv lichid UV. În ciuda popularității acestor...
De ce prețurile produselor de pe Shein și Temu sunt atât de mici. Riscurile grave la care se expun cumpărătorii
De ce prețurile produselor de pe Shein și Temu sunt atât de mici. Riscurile grave la care se expun cumpărătorii
Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a anunțat, pe 23 aprilie, că urmează să investigheze platformele de comerț online chinezești Temu și Shein, făcând și o...
#Carrefour produse romanesti, #Carrefour promovare produse romanesti, #Carrefour parteneriate producatori autohtoni, #produse alimentare romanesti Carrefour , #Retail