Decathlon se extinde in Romania. Unde se deschid urmatoarele magazine

Joi, 24 Octombrie 2013, ora 12:39
5645 citiri
Decathlon se extinde in Romania. Unde se deschid urmatoarele magazine

Decathlon, cel mai mare retailer european de articole sportive, va deschide noi magazine la Sibiu si Suceava, totalizand astfel 12 unitati functionale in Romania.

Magazinele vor fi deschise in centrele comerciale detinute de Fondul britanic de investitii Argo Real Estate Opportunities Fund (ARGO), respectiv in Shopping City Sibiu si in Shopping City Suceava.

ARGO detine patru centre comerciale in Sibiu, Suceava, Iasi si Oradea.

"Cel de-al 12-lea magazin Decathlon din Romania va fi deschis in Shopping City Sibiu catre finalul acestui an. Referitor la Shopping City Suceava, pentru a acomoda aici magazinul Decathlon vor fi necesare relocari ale unor chiriasi si reconfigurarea unor spatii, lucrari care vor fi de durata", a precizat Graham Kilbane, COO ARGO. In Era Shopping Park Iasi (alt parc comercial aflat in proprietatea ARGO), Dechatlon detine o unitate de sine statatoare.

Decathlon este o companie franceza, prezenta in peste 15 tari cu peste 400 de magazine; brandul apartine familiei Mulliez, care detine si hipermarketurile Auchan, magazinele Kiabi si cele de bricolaj Leroy Merlin.

Decathlon a intrat pe piata din Romania in anul 2009. Prin cele doua noi magazine din Sibiu si Suceava, Decathlon isi va consolida pozitia pe piata locala, cumuland un numar de 13 unitati.

"Studiile arata ca noile magazine Decathlon se vor bucura de o primire entuziasta din partea cumparatorilor din orasele respective; ne asteptam ca noile locatii sa genereze o crestere puternica a traficului de vizitatori in ambele centre comerciale", a aratat Graham Kilbane.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Xiaomi se pregătește să lanseze modelul 14T Pro. Cu ce specificații vine
Xiaomi se pregătește să lanseze modelul 14T Pro. Cu ce specificații vine
Xiaomi se pregătește să lanseze modelul 14T Pro, o variantă mai accesibilă a seriei sale flagship, care promite performanțe de top cu mici compromisuri pentru a menține prețul accesibil....
Interzicerea închirierii locuințelor în blocurile cu bulină. Expert: "Sunt multe clădiri la fel de vulnerabile"
Interzicerea închirierii locuințelor în blocurile cu bulină. Expert: "Sunt multe clădiri la fel de vulnerabile"
Pregătirea României și a Capitalei pentru următorul mare cutremur a intrat pe agenda publică în 2024. Miercuri, 10 aprilie, edilul Nicușor Dan a anunțat un proiect pilot de evaluare rapidă...
#magazine Decathlon Romania, #centre comerciale Romania, #Decathlon Sibiu, #deschidere Decathlon Suceava , #Retail