H&M deschide magazin de decoratiuni interioare in Promenada Mall

Joi, 26 Septembrie 2013, ora 16:47
4765 citiri
H&M deschide magazin de decoratiuni interioare in Promenada Mall
H&M aduce colectia de decoratiuni interioare in Bucuresti

Retailerul de fashion H&M va deschide patru noi magazine in Romania pana la sfarsitul lunii noiembrie 2013, unul fiind amplasat in Ploiesti, iar celelalte trei in Bucuresti, reteaua sa urmand sa numere 29 de unitati in Romania.

Unul dintre cele trei magazine bucurestene va fi amplasat in centrul de shopping Promenada, unde vor mai fi prezente si alte branduri de fashion, Inditex, C&A, InterSport si Stefanel.

De la inceputul anului, H&M a deschis sase noi magazine, dupa ce, in 2012, a deschis opt noi unitati.

In AFI Palace din Ploiesti, pe langa H&M, vor fi prezente si alte branduri importante, cum ar fi New Look, Reserved, Musette, TimeOut, Collins, Nike, Aldo, Motivi, Otter, Lee Cooper, Il Passo, B&B, Koton, Jack and Jones, Leonardo sau Kenvelo

Al doilea magazin H&M din Ploiesti, in AFI Palace

Primul care va fi deschis de H&M va fi cel de-al doilea din Ploiesti, urmand sa fie amplasat in AFI Palace. Inaugurarea va avea loc pe 3 octombrie.

In Bucuresti, H&M va deschide un magazin in centrul comercial Promenada Floreasca, pe 17 octombrie, un altul urmeaza sa fie inaugurat pe 7 noiembrie, iar al treilea va fi amplasat in Iris Shopping Center din Titan.

Decoratiuni interioare marca H&M, din octombrie in Bucuresti

In noul magazin deschis de H&M in Promenada Floreasca, va fi introdusa si colectia de decoratiuni, acesta fiind primul care va gazdui astfel de produse.

Magazinul deschis de retailerul suedez in Promenada Floreasca va avea o suprafata de peste 2.300 metri patrati.

In colectia H&M Home sunt incluse atat produse textile, cat si produse decorative din sticla sau inox.

Piata articolelor de imbracaminte si incaltaminte din Romania a crescut anul trecut

Retailerul H&M si-a dublat vanzarile din Romania, in anul financiar 2011/2012, incheiat pe 30 noiembrie, acestea atingand 74 milioane de euro.

Piata articolelor de imbracaminte si incaltaminte din Romania a inregistrat, anul trecut, o crestere cu 1,4% fata de 2011, fiind estimata la 6,6 miliarde de lei.

Ritmul de crestere a fost mai redus comparativ, cu cel din 2011, cand acest segment a urcat cu 2,1%, la 6,5 miliarde de lei.

In 2011 si 2012, mai multi competitori puternici de pe acest segment au profitat de reducerea preturilor spatiilor comerciale si si-au intarit prezenta, in incercarea de a dobandi o cota cat mai mare de piata, avand planuri agresive de extindere. Printre aceste companii se numara H&M, C&A, New Yorker, Inditex Group, Takko si Deichman.

Bugetarii din Capitală care vor avea salarii mai mari. Majorări prioritare pentru cei fără studii superioare
Bugetarii din Capitală care vor avea salarii mai mari. Majorări prioritare pentru cei fără studii superioare
Consiliul General al Capitalei a aprobat vineri majorarea salariilor de bază pentru funcţiile din cadrul aparatului de specialitate al primarului general şi din cadrul serviciilor şi...
BNR și-a dat avizul pentru a fi apărătoarea consumatorilor în relația cu băncile, Sindicat: „Măsura va duce la scăderea protecției consumatorilor”
BNR și-a dat avizul pentru a fi apărătoarea consumatorilor în relația cu băncile, Sindicat: „Măsura va duce la scăderea protecției consumatorilor”
Banca Națională a României (BNR) și-a dat avizul vineri, 29 martie, pentru o propunere legislativă care ar muta în sarcina băncii centrale protecția consumatorilor în relația cu...
#retail fashion, #promenada floreasca, #retail imbracaminte, #concurenta retail , #Retail