H&M deschide un magazin in Iulius Mall Suceava luna viitoare

Vineri, 27 Aprilie 2012, ora 15:01
2836 citiri
H&M deschide un magazin in Iulius Mall Suceava luna viitoare

Retailerul suedez H&M va deschide, in a doua jumatate a lunii mai, un magazin in Iulius Mall Suceava, au anuntat vineri reprezentantii centrului comercial.

"In toamna anului trecut, H&M a deschis alte doua unitati in reteaua nationala de mall-uri Iulius, la Timisoara si Cluj-Napoca. Parteneriatul incheiat de H&M cu Iulius Group include si deschiderea, pe 31 mai 2012, a unui magazin in Palas Mall, in cadrul ansamblului urbanistic Palas Iasi", se arata intr-un comunicat al Iulius Group.

De asemenea, H&M va deschide, saptamana viitoare, un magazin in centrul comercial Electroputere Parc Craiova, ajungand astfel la 13 unitati in Romania la un an de la intrarea pe piata locala.

Retailerul a intrat anul trecut pe piata romaneasca cu o unitate in AFI Cotroceni, iar la sfarsitul anului avea 11 magazine pe piata locala.

H&M a realizat in Romania vanzari de 127 milioane de coroane suedeze (circa 14,3 milioane euro) in primul trimestru fiscal, incheiat pe 29 februarie, iar in 2011 vanzarile au totalizat 267 milioane coroane suedeze (30,2 milioane euro).

Compania H&M (Hennes&Mauritz) a fost fondata in Suedia in 1947 si este listata la NASDAQ OMX Stockholm. Grupul H&M are peste 2.300 de magazine in 40 de piete, inclusiv magazine deschise in sistem de franciza.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#H M deschidere Suceava, #H M Iulius Mall Suceava , #Retail