Hugo Boss paraseste Croatia

Joi, 01 Martie 2012, ora 13:58
1617 citiri
Hugo Boss paraseste Croatia

Magazinele Hugo Boss din Croatia s-au inchis in aceasta luna, dupa ce compania germana a oprit furnizarea de produse catre franciza croata Renimo, in septembrie 2011.

"Hugo Boss a oprit furnizarea de produse cu toate ca exista un contract semnat. Nu am avut de ales si am actionat in instanta. Din septembrie 2011 pana in prezent nu am primit nicio explicatie de ce au incetat furnizarea de produse.

Se pare ca Hugo Boss incearca in mod intentionat sa distruga Renimo", explica directorul francizei, Miljenko Renic. Acesta a mai adaugat ca Hugo Boss aducea 80% din venitul companiei, prin urmare, viitorul afacerii sale si a celor 30 de angajati este incert.

Un tribunal german va decide ce daune trebuie sa plateasca Hugo Boss fostilor parteneri croati.

O situatia similara s-a intamplat si in Serbia, unde compania Movem, franciza sarba a brandului Hugo Boss care a functionat mai bine de 10 ani cu doua magazine mono-brand a pierdut brandul in favoarea Sportina, un magazin multi-brand, deschis in 2009, in mall-ul din centrul Belgradului.

Sportina a inceput cu brandul Hugo Boss, iar in prezent lucreaza cu mai multe branduri de lux cum ar fi Burberry, Armani, Galliano, D&G si Polo Ralph Lauren in cele mai mari mall-uri.

Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat, Director General & Președinte al Consiliului de Administrație Bento, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de...
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Când vine vorba de amenajarea camerei copilului tău, fiecare piesă de mobilier pe care o alegi joacă un rol crucial în crearea unui spațiu atât funcțional, cât și primitor. Mai mult...
#Hugo Boss magazine Croatia, #franciza Hugo Boss Croatia, #produse Hugo Boss, #framciza brand Hugo Boss , #Retail