Lidl si Mega Image, cate trei noi magazine pana la jumatatea lui septembrie. Vezi in ce orase se deschid

Miercuri, 18 Septembrie 2013, ora 18:07
3554 citiri
Lidl si Mega Image, cate trei noi magazine pana la jumatatea lui septembrie. Vezi in ce orase se deschid
Lidl va deschide al cincilea magazin in Cluj-Napoca

Retailerii continua sa isi extinda lanturile de magazine, doi dintre competitori, Lidl si Mega Image, deschizand, de la inceputul acestei luni, cate trei unitati.

De la inceputul anului s-au deschis peste 100 de magazine de retail de catre competitorii de pe acest segment, avand in plan inca 100 de unitati pana la sfarsitul anului, totalul de astfel de magazine apropiindu-se pana la finalul anului de 1.200.

Principalii concurenti de pe acest segment sunt Mega Image, Profi, Carrefour, Penny Market, Lidl, Kaufland si Billa, care au planuri de extindere a prezentei in Romania.

Lidl deschide magazinul cu numarul 163

Lidl va deschide joi un nou magazin in Cluj-Napoca, numarul unitatilor din acest oras ajungand la cinci. Noul magazin are o suprafata de vanzare de 1.200 si a creat 25 de noi locuri de munca.

Acesta este al treilea magazin deschis in luna septembrie, dupa cele din Bacau si din Caracal, lantul retailerului german ajungand, astfel, la 163 de unitati .

Lidl a deschis magazine, de la inceputul anului, si in Galati, Constanta, Piatra Neamt si Targu-Mures.

In Romania, Lidl este prezent din 2010, dupa ce a preluat reteaua de magazine de discount Plus de la Tengelmann. Majoritatea produselor comercializate in magazinele Lidl sunt marci proprii, o parte dintre acestea fiind fabricate in Romania.

Lidl este prezent in Europa in mai mult de 20 de tari, lantul sau de magazine numarand in jur de 10.000 de unitati, acestora adaugandu-se peste 100 de centre de logistica.

Mega Image a mai deschis trei noi magazine

Mega Image, parte a grupului belgian Delhaize, continua sa isi extinda reteaua de magazine, deschizand inca trei noi magazine, toate situate in Bucuresti, dintre care unul de tip Shop&Go, suprafata totala adaugata depasind 800 de metri patrati.

Mega Image urmeaza sa mai deschida doua magazine noi pana la finalul lunii septembrie. In prezent, lantul de retail Mega Image numara 250 de unitati.

In acest an, Mega Image ar putea deschide 90 de noi unitati, printre care se numara si cele de proximitate Shop&Go.

Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#Lidl retail, #mega image, #lanturi retail, #extindere retaileri , #Retail