Ploiesti Shopping City: O investitie de 65 milioane euro

Luni, 18 Iunie 2012, ora 17:13
2927 citiri
Ploiesti Shopping City: O investitie de 65 milioane euro

Investitia pentru construirea celui mai mare mall regional din sudul tarii, Ploiesti Shopping City, este estimata la 65 milioane de euro, informeaza cele doua companii partenere, New Europe Property Investments plc (NEPI) si Carrefour Property Romania (CFP).

Pana in prezent, a fost finalizata structura de rezistenta, acoperisul si pardoseala sunt aproape gata, iar lucrarile la partea de instalatii sunt in plina desfasurare. Se asteapta ca centrul comercial sa fie inaugurat la jumatatea lunii noiembrie.

Noul complex comercial va avea o suprafata totala inchiriabila de 55.000 de metri patrati.

Ploiesti Shopping City va oferi cea mai complexa si atractiva zona de petrecere a timpului liber din regiune, cu 12 sali de proiectie, operate de Cinema City, completata cu locuri de joaca destinate celor mici, o zona de food court, cu restaurante cu specific romanesc si international (german, italian, chinezesc, indian si libanez), precum si sali de bowling si billiard si un cazino.

Mall-ul se va bucura totodata de o terasa exterioara extinsa, unde iarna va fi amenajat un patinoar in aer liber, cu o suprafata de aproximativ 450 de metri patrati.

Peste 100 de magazine vor fi deschise in incinta mall-ului, cu branduri internationale de renume, cum ar fi Zara, H&M, Pull&Bear, Bershka, Oysho, Stradivarius, Massimo Dutti, Orsay, Office Shoes, Benvenuti, Gatta, Leonardo, Reserved, Intersport, Otter, Hush Puppies, Noriel, Vodafone, B&B, Swarowski si Yves Rocher.

Noul complex comercial va pune la dispozitia vizitatorilor sai peste 2.000 de locuri de parcare gratuite.

Investitia va crea 1.000 de locuri de munca suplimentare.

New Europe Property Investments plc este compania de holding a unui grup de firme infiintat pentru a investi in centre comerciale, cladiri de birouri si proprietati industriale, in principal in Romania, unde Grupul este activ inca de la infiintarea sa, in 2007.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#Ploiesti Shoppping City, #Ploiesto Shopping City constructie , #Retail