Timisorenii de la Guban ataca piata pantofilor de lux cu o noua colectie, disponibila in Baneasa Shopping City

Miercuri, 23 Octombrie 2013, ora 13:51
3217 citiri
Timisorenii de la Guban ataca piata pantofilor de lux cu o noua colectie, disponibila in Baneasa Shopping City
Articol de incaltaminte din noua colectie, "Guban No.1"

Guban - brandul care i-a incaltat pe fostul presedinte american Harry Truman si pe actrita Sophia Loren, revine in forta pe piata pantofilor de lux. Fabrica de incaltaminte de la Timisoara a lansat o noua colectie, care va fi disponibila in magazinul din Baneasa Shopping City.

"Incepand cu luna Octombrie 2013, noua gama 'Guban No.1', creata special pentru femeia dinamica si sofisticata, care combina traditia calitatii, a stilului si a comoditatii, cu inovatia contemporaneitatii, se gaseste in magazinul Guban deschis in Baneasa Shopping City, Etajul 1. Prin intermediul colectiei Guban No.1 dorim sa scriem un nou capitol al excelentei produselor made in Romania: pantofi unici care imbina tehnologia si materiile prime italienesti cu designul si traditia artizanatului romanesc", au declarat reprezentantii companiei.

De altfel, fabrica Guban Timisoara, care dateaza din perioada interbelica, a scris multe capitole in istoria industriei romanesti.

Guban, un brand romanesc de legenda

Povestea companiei incepe in anul 1937, cand se infiinteaza "Uzinele Chimice Guban Timisoara", fabrica specializata pin productia de crema pentru incaltaminte.

Pana in 1959, ajunsese sa produca o gama larga de produse, de la corpuri de iluminat, la piele sintetica si articole de marochinarie. Apoi a inceput productia de incaltaminte, iar la scurt timp pantofii Guban au devenit o marca a rafinamentului si a calitatii. Personalitati precum Harry Truman, Sophia Loren sau Regele Mihai de Hohenzollern-Sigmaringen au purtat de-a lungul timpului pantofii marca Guban.

"Au ramas in memoria colectiva drept pantofii cu cel mai comod calapod si cu cea mai fina piele, pantofii care se pastreaza atent inveliti in hartie, in cutia lor din dressing, ca o confirmare a statului social", au declarat reprezentantii companiei.

Astazi, intreaga activitate a firmei este concentrata pe productia de incaltaminte pentru femei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Romania, printre campioanele Europei la deficit guvernamental
Romania, printre campioanele Europei la deficit guvernamental
Deficitul guvernamental în Uniunea Europeană a crescut uşor anul trecut, de la 3,4% din PIB în 2022, până la 3,5% din PIB în 2023. România, in schimb, se numără printre ţările membre in...
Criza mondială lovește cu putere toate țările. Pierderi colosale de 38.000 de miliarde de dolari: Care este cauza
Criza mondială lovește cu putere toate țările. Pierderi colosale de 38.000 de miliarde de dolari: Care este cauza
Cercetătorii de la Potsdam Institute for Climate Impact Research (PIK) au spus în noul studiu publicat în prestigioasa revistă Nature că scăderea economică a fost în mare parte blocată...
#pantofu Guban magazine, #magazine Guban Bucuresti, #fabrica Guban , #Retail