ProCredit Bank a lansat doua pachete financiare pentru salariati si pensionari

Luni, 07 Septembrie 2009, ora 14:30
1193 citiri
ProCredit Bank a lansat doua pachete financiare pentru salariati si pensionari

ProCredit Bank a lansat de la 1 septembrie doua pachete financiare dedicate salariatilor si pensionarilor care vor sa acceseze produse si servicii ale bancii la costuri mai reduse, potrivit unui comunicat transmis luni de institutia bancara, preluat de NewsIn.

Astfel, Pachetele ProClasic si ProClasic Plus ofera beneficiarilor acces la cont curent, card de debit Visa Electron, plan de economisire si call center (inclusiv serviciul de Internet Banking, in cazul pachetului Plus), cu un cost de 3 lei/luna, respectiv 5 lei/luna in cazul pachetului Plus.

Pachetele ProPensionari si ProPensionari Plus ofera beneficiarilor acces la cont curent, card de debit Maestro, plan de economisire si call center (inclusiv serviciul de Internet Banking, in cazul pachetului Plus), cu un cost de 1 leu/luna, respectiv 3 lei/luna in cazul pachetului Plus.

ProCredit Bank a anuntat comision de 0% pentru deschiderea unui cont curent, incasari in cont, emiterea si administrarea cardului, retragerea de numerar de la ATM-urile ProCredit Bank si pentru platile cu cardul la comerciantii din Romania si din strainatate, precum si la activarea si administrarea serviciului de internet banking.

Banca a mai precizat ca salariatii beneficiaza si de facilitatea de descoperit de cont cu dobanda avantajoasa, precum si de venituri suplimentare din dobanda in trepte oferita in functie de suma disponibila in contul curent. Astfel, pentru sume de pana in 1.000 lei, dobanda este de 1% pe an si poate ajunge pana la 6,75% pe an in cazul sumelor mai mari de 4.000 lei.

Pensionarii beneficiaza de un plus de 0,3% la dobanda standard pentru depozitele in lei. Serviciul call center ofera posibilitatea verificarii situatiei conturilor si a tranzactiilor efectuate, fara necesitatea prezentarii la banca, prin intermediul unei parole personalizate. ProCredit Bank este o banca orientata spre intreprinderile foarte mici si IMM.

 

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#comision, # card, # dobanda, # salariati , #Salarii