A trait cu un dolar pe zi, iar acum are o avere de aproape 12 miliarde - Povestea lui Elon Musk

Marti, 01 Decembrie 2015, ora 08:08
1423 citiri

Inainte sa faca o avere de 11,9 miliarde de dolari ca sef al companiei auto Tesla si al firmei SpaceX, Elon Musk a trait cu un dolar pe zi.

El a luat aceasta decizie in timpul adolescentei, pentru a vedea daca are ceea ce-i trebuie pentru a deveni un antreprenor.

Elon Musk a povestit despre aceasta perioada a vietii sale intr-un interviu acordat Star Talk Radio.

Omul de afaceri a mentionat ca a decis sa vada daca poate rezista cu un buget de 30 de dolari pe luna pentru mancare.

Isi cumpara in special hot-dog si portocale, iar ocazional mai achizitiona paste si sos de rosii la borcan. A supravietuit, iar acest lucru l-a impulsionat sa-si urmeze visul, potrivit Business Insider.

"In America e usor sa traiesti. Ma gandeam ca voi locui intr-un apartament ieftin, voi avea laptopul meu si voi reusi sa supravietuiesc", a spus antreprenorul.

Si uite-asa a inceput experimentul.

Tesla lucreaza la masina cu pilot automat - cum sunt cautati inginerii

"Am reusit sa nu mor de ...citeste mai departe despre "A trait cu un dolar pe zi, iar acum are o avere de aproape 12 miliarde - Povestea lui Elon Musk" pe Ziare.com

Acuzații incredibile în SUA: Tot avansul bursei americane din ultimii ani este datorat banilor publici injectați în piață de FED!
Acuzații incredibile în SUA: Tot avansul bursei americane din ultimii ani este datorat banilor publici injectați în piață de FED!
Mai mulți analiști economici din Statele Unite trag un semnal de alarmă cu privire la performanța financiară reală a companiilor americane listate pe bursă. Ei susțin că practic nu a...
Este oficial! Aplicațiile de tastatură din China permit interceptarea comunicațiilor
Este oficial! Aplicațiile de tastatură din China permit interceptarea comunicațiilor
Potrivit unei analize publicate de MIT Technology Review, aplicațiile de tastatură utilizate de vorbitorii de limba chineză prezintă vulnerabilități care facilitează interceptarea textelor...
#poveste Elon Musk, #poveste succes oameni afaceri, #Elon Musk afaceri , #Stiri Companii