Adasa vine in Romania cu un proiect privind gestionarea apelor subterane

Marti, 23 Ianuarie 2007, ora 00:45
1446 citiri

Adasa, intreprindere tehnica din grupul EMTE, si-a adjudecat un proiect de programe PHARE (program de ajutor comunitar al tarilor din Europa Centrala si de Est) privind gestionarea integrata a apelor subterane la frontiera dintre Romania si Bulgaria, dupa cum a informat compania.

Activitatile Adasa in Romania au ca obiectiv monitorizarea si controlarea, intr-o forma automata si in timp real, a starii apelor subterane transfrontaliere, permitand adoptarea unor masuri preventive si corectoare in cazul unor eventuale situatii de risc.

Intre activitatile intreprinderii spaniole figureaza administrarea, instalarea si mentinerea sistemului de control al apelor. In acest scop, Adasa va folosi echipamente de supraveghere si control a substantelor potential contaminante, precum si o statie mobila, un vehicul laborator si patru statii automate cu respectivele lor analizatoare.

Proiectul include de asemenea implantarea unui sistem de informatie geografica si dezvoltarea unui sistem de modelare a apelor. Prin aceasta intrare in Romania, compania spaniola isi continua expansiunea internationala si deschiderea de noi piete.

Adasa este o companie de inginerie a sistemelor si serviciilor aplicate ciclului integral al apei si mediului inconjurator. Intre lucrarile recente ale Adasa se evidentiaza activitatile desfasurate in confederatiile hidrografice ale raurilor Jucar, Ebru, Guadiana si Tajo, intre altele.

Rador

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...