Celebrele baghete frantuzesti, croissantele si pain au chocolat au inlocuit amandinele si eclerele in preferintele romanilor, dand astfel startul unui nou concept de business: patiseria si brutaria frantuzeasca.
In ultimii ani, in Capitala si-au facut aparitia mai multe localuri de tip "boulangerie", unde se gaseste paine de toate felurile si formele, pateuri care se desfac in foietaje fragede si aromate, croissante, briose ori prajituri insiropate cu blat pufos, crema sau fructe.
Este si cazul Bread & Spices, "un concept cosmopolit, bistro-caffe, brutarie, patiserie si cofetarie", din zona Aviatiei.
"Bread & Spices a aparut ca un raspuns al necesitatii pietei, ca o pasiune, ca un model de business in care vrem sa facem lucrurile bine facute. Acest model de business a aparut in urma altor businessuri in care sunt implicata. A fost o trecere de la fine cuisine, la fine tunning. O mult mai mare grija fata de aluatul cu maia, ma refer la painea artizanala.
Un mult mai mare ...citeste mai departe despre "Afaceri pe paine: Bread & Spices, povestea brutariei-patiserie din Micul Paris" pe Ziare.com