Afacerile Farmec Cluj-Napoca au crescut cu 9% in primul trimestru

Marti, 14 Mai 2013, ora 11:51
2016 citiri
Afacerile Farmec Cluj-Napoca au crescut cu 9% in primul trimestru

Vanzarile Farmec Cluj-Napoca au crescut cu 9% in primele trei luni, fata de perioada similara a anului trecut, la 28,9 milioane lei (6,7 milioane euro), in linie cu estimarile companiei, a anuntat marti producatorul de cosmetice.

Directorul general al companiei, Mircea Turdean, a declarat intr-un comunicat ca Farmec va continua in acest an investitiile in modernizarea sectiilor de productie, a laboratoarelor si in dezvoltarea sistemului propriu de distributie, dar si in cercetare si inovare la nivelul portofoliului de produse.

"De asemenea, vom investi puternic in cresterea prezentei noastre la export, cu precadere in tari din zona Europei Centrale si de Est", a aratat Turdean. Potrivit unor declaratii anterioare, planurile Farmec pana in 2015 sunt ca 50% din productie sa mearga la export.

In prezent, compania livreaza produse cosmetice in 45 de tari, printre care Ungaria, Polonia, Spania, Italia, Grecia, Ucraina, Japonia, Coreea de Sud, Emiratele Arabe si Kuweit.

Compania a avut anul trecut o cifra de afaceri de peste 121 de milioane de lei, cu 10% mai mare fata de 2011, pentru acest an fiind estimata o crestere similara.

Farmec Cluj-Napoca este cel mai mare producator roman de cosmetice si are circa 600 de angajati. Din 2008, Farmec detine drepturile integrale de utilizare a marcii Gerovital.

Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
Marii bogătași și finanțatori de la New York, Londra sau Hong Kong tânjesc chiar pentru o întâlnire de doar 10 minute cu unul dintre cei mai căutați bărbați din Orientul Mijlociu....
Qualcomm, acuzată că a manipulat rezultatele platformei X Plus
Qualcomm, acuzată că a manipulat rezultatele platformei X Plus
Qualcomm a anunțat recent lansarea noii platforme Snapdragon X Plus, destinată laptopurilor, promițând performanțe remarcabile, durată extinsă de viață a bateriei și capacități avansate...
#rezultate financiare Farmec Cluj Napoca, #afaceri Farmec Cluj Napoca, #profit Farmec Cluj Napoca , #Stiri Companii