Ai carte, ai parte. Carturesti a deschis o librarie intr-o zona dominata de consum

Marti, 17 Septembrie 2013, ora 12:45
2179 citiri
Ai carte, ai parte. Carturesti a deschis o librarie intr-o zona dominata de consum
Carturesti a deschis o librarie in "polul" cumparaturilor bucurestene

Carturesti a deschis o noua librarie in nordul Capitalei, in cadrul Baneasa Shopping Center, ca raspuns la solicitari venite din partea clientilor, stabilind un reper cultural intr-un zona dominata de consumu.

Noua librarie Carturesti are 600 metri patrati si a fost rezultatul colaborarii cu biroul de arhitectura Square One, care a realizat si conceptul altor spatii Carturesti din Bucuresti, Constanta si Iasi.

Amenajarea noii librarii imbina designul experimental cu sentimentul de familiaritate dat de brandul Carturesti.

Rafturile noii librarii cuprind peste 31.000 de titluri de carte, muzica si film, dar si o selectie speciala de ceaiuri, accesorii, papetarie si decoratiuni. Un loc deosebit este acordat designului romanesc, reprezentat prin proiectul ROD (Romanian Design) care aduce la raft produse inovatoare in serie limitata: decoratiuni interioare, accesorii si obiecte vestimentare, obiect utilitar, fotografie, grafica si jucarii.

Alte doua librarii Carturesti vor fi deschise luna viitoare

Alte doua spatii Carturesti vor fi deschise pana la sfarsitul lunii octombrie, ridicand numarul librariilor la un total de 16, care sunt localizate in noua orase, respectiv in Bucuresti, Iasi, Timisoara, Cluj, Brasov, Constanta, Arad, Suceava si Ploiesti.

Peste 15.000 de carti, in oferta Carturesti

Carturesti este un concept store care functioneaza ca o librarie si ca agent cultural implicandu-se activ in revitalizarea vietii artistice din Romania si in campanii de responsabilizare sociala, iar prima librarie a fost deschisa in anul 2000

Carturesti lucreaza cu peste 300 de furnizori din tara si din strainatate, oferind peste 15 mii de carti diferite, 5000 mii de albume muzicale, 1500 albume arta si 500 filme. Anual, Carturesti gazduieste peste 300 de evenimente culturale.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#librarie carturesti, #carturesti baneasa, #baneasa shopping, #librarie baneasa , #Stiri Companii