Alegerea unei camera video ieftine - sfaturi si recomandari

Vineri, 21 Octombrie 2016, ora 13:52
1768 citiri
Alegerea unei camera video ieftine - sfaturi si recomandari

Alegerea unei camere video ieftine in HD a devenit ceva mai simpla in ultima perioada, pe masura ce preturile acestor dispozitive au inceput sa scada.

Astfel, in prezent exista numeroase sisteme de filmat Full HD la preturi avantajoase, care ofera performante satisfacatoare pentru utilizatorii obisnuiti, care doresc sa inregistreze in special clipuri de vacanta sau de la anumite evenimente speciale cum ar fi o nunta sau o petrecere.

De asemenea, asemenea dispositive de preluare a imaginii pot fi achizitionate cu usurinta si de catre micii afeceristi sau intreprinzatori aflati la inceput de cariera, care nu dispun de fondurile suficiente pentru a avea, cu adevarat, o camera de filmat profesionala.

Insa, acestia nu trebuie sa se ingrijoreze foarte mult, deoarece, cele mai multe dintre aparate vin si cu functii suplimentare, precum stabilizator optic de imagine, balans de alb sau recunoasterea fetei care ajuta la realizarea unor clipuri decente.

In plus, pentru cei interesati, exista si camere video profesionale ieftine, care, in ciuda faptului ca nu se ridica la inaltimea modelelor de top, ofera rezultate bune, inclusiv pentru evenimentele in care ai nevoie de realizarea unor clipuri la standarde dintre cele mai inalte.

Ce au descoperit cercetatorii americani in materie de aparate de filmat

Cercetatorii americani au inventat dispositive de preluare a imaginii ce pot capta unghiuri ale obiectelor ce nu se afla in campul vizual al utilizatorilor. Prototipul intrebuinteaza o emisie ultra-scurta dar foarte intensa de raze laser pentru a ilumina un cadru.

Dispozitivul experimental se foloseste de noua tehnologie pentru a construi o imagine de baza a mediului inconjurator - incluzand in aceasta "harta" obiectele ascunse dupa obstacole - prin colectarea micilor cantitati de lumina reflectata intr-un cadru vizual.

Echipa de cercetatori de la Institutul Tehnologic Massachusetts, care a inventat camera, crede ca aceasta isi va gasi utilitatea in misiuni de cautare si salvare, precum si in dotarile optice ale robotilor. Ei compara tehnologia cu cea a razelor X, mentionand ca, "in loc sa rezolve problema, noua tehnica vizuala o ocoleste".

Inima camerei, care necesita o intreaga incapere de echipamente pentru a functiona, este un laser special, o sursa de lumina de mare intensitate care poate genera "explozii" ultra-scurte de raze laser care dureaza foarte putin, de ordinul miimilor de secunda.

Sfaturi pentru alegerea unor camera video ieftine care sa merite

Esti la inceput de cariera in materie de event planning sau, pur si simplu participi la un eveniment important de familie, pe care nu doresti sa il ratezi si vrei sa il imortalizezi asa cum se cuvine? Iti plac amintirile din viata ta care au sens si iti trezesc emotii nebanuite? Atunci, indiferent de scopul pentru care doresti sa faci o asemenea investitie, alege o camera video ieftina care sa merite fiecare banut. Si nu uita, pot beneficia de tot ce iti doresti fara a arunca o multime de bani.

Poti alege obiecte produse de catre mari companii din domeniu, precum Sony sau Canon, care sunt prevazute cu o carcasa foarte solida, rezistenta la zgarieturi sau socuri, iar ecranul LCD este protejat prin intermediul unui material policarbinat, iar obiectivul de filmat este aparat de un parasolarde cauciu in care incap majoritatea obiectivelor de pana la 85 mm. O asemenea camera video ieftina este utila la drumetii, activitati in aer liber sau la evenimente de amploare medie.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#camere video ieftine, #camera video tehnologie Full HD , #Stiri Companii