Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Angajatii ar putea primi doua noi tipuri de tichete: pentru sport si cultura (proiect)

Angajatii ar putea primi doua noi tipuri de tichete: pentru sport si cultura (proiect)
Angajatorii ar putea oferi angajatilor doua noi categorii de tichete, pe langa cele de masa, cadou, de cresa si de vacanta.

E vorba de vouchere pentru sport si tichete culturale, potrivit unui proiect de lege consultat de Profit.ro.

Prima categorie va putea fi folosita pentru achitarea unor bunuri si servicii ce au legatura cu activitatile sportive, iar suma maxima lunara este de maximum 300 de lei per angajat.

Cea de a doua categorie e destinata achizitiei de abonamente sau bilete la spectacole, concerte, muzee, targuri si expozitii permanente sau itinerante, parcuri tematice, inclusiv destinate copiilor, precum si carti, manuale scolare, albume muzicale, filme in orice format.

Daca vor fi date lunar, valoarea tichetelor culturale nu poate depasi 150 de lei, suma ce poate creste la 300 de lei, daca acestea vor fi date ocazional.

Masura este inclusa intr-un proiect de lege, care prevede si unificarea tuturor voucherelor existente.... citeste mai departe despre "Angajatii ar putea primi doua noi tipuri de tichete: pentru sport si cultura (proiect) " pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 819 ori
Citeste mai multe despretichete de cultura tichete sportive