Atu Tech aduce tehnologia HD in supraveghere video!

Joi, 06 Noiembrie 2014, ora 12:16
1654 citiri
Atu Tech aduce tehnologia HD in supraveghere video!

Stiu ce vrei sa zici! Nu e nimic nou! Exista deja camere de supraveghere IP care ajung pana la 8 megapixeli sau camere HD-SDI cu 1, 2, sau 3 megapixeli. Bineinteles ca exista deja dar nu sunt diponibile publicului larg.

Sistemele IP care au mai multe camere creeaza multe probleme chiar si instalatorilor cu experienta. IP-urile camerelor pot face conflict, arhitectura sistemului trebuie construita pe un cablu foarte bun, nu puteti creea sisteme pe distante lungi si pe langa toate acestea imaginea se vede decalata si niciodata in timp real. Sistemele de supraveghere HD-SDI incearca sa combata problemele camerelor IP insa cu putin succes, acestea sunt foarte scumpe, au nevoie de videobaluni speciali si sunt foarte greu de instalat.

Dar nu trebuie sa va faceti griji! Atu Tech aduce in premiera noile sisteme AHD (Analog HD). Acestea sunt cele mai noi sisteme de tip HD peste coaxial. Sistemele AHD functioneaza in acelasi mod in care functioneaza camerele de supraveghere analogice. Acestea transmit semnal video necomprimat de mare rezolutie pe cablu coaxial.

Sistemele de supraveghere AHD vor fi disponibile momentan in Romania la rezolutii 720P, 980P, sau 1080P respectiv 1 Megapixel, 1,3 Megapixeli, 2 Megapixeli. Exista diferite modele de camere pentru orice aplicatie specifica incepand de la camere de supraveghere de interior cu infrarosu mic intre 20-30 metri pana la camere de supraveghere de exterior , rezistente la apa, cu infrarosu pe distante lungi sau camere de supraveghere PTZ, cu zoom si rotatie motorizata.

In acelasti timp preturile camerelor de supraveghere AHD nu sunt foarte mari. Aceste sisteme au intrat pe piata Romaneasca pentru a inlocuii vechile sisteme de supraveghere analogice. Aceste sisteme vor fi atat de accesibile incat orcine se va putea proteja fara probleme. Sunt viitorul sistemelor de supraveghere din Romania.

Directorul general al companiei Atu Tech srl, Marius Duse afirma: "Am introdus aceste sisteme de supraveghere in oferta magazinului nostru online pentru a oferi o solutie la vechile sisteme analogice. Anul trecut am renuntat la camerele de supraveghere cu 500-600 TVL, iar in viitor dorim sa scoatem din oferta camerele de supraveghere video cu 700-800 TVL.

Astfel in oferta noastra de anul viitor va contine doar cele mai performante camere analogice de 1200 de linii si inregistratoare DVR 960H precum si sistemele de supraveghere analogice HD de 1 MP sau 2 MP. Preturile sistemelor de supraveghere nu vor creste!"

Daca doresti sa investesti intr-un sistem de supraveghere, cauta in oferta Atu Tech sisteme de supraveghere AHD si vei fi uimit!

Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Echipa AICitizens de la Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza” din Focșani, Vrancea, a obținut titlul de campioană mondială la Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge, care...
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat recent un nou încărcător, EP-T5020 50W Super Fast Charging Adapter, care se alătură seriei de accesorii de încărcare rapidă ale companiei, însă nu este inclus în...
#supraveghere video, #Atu Tech supraveghere video, #supraveghere video HD , #Stiri Companii