Au inceput nominalizarile la Gala TopHotel Awards

Vineri, 20 Martie 2015, ora 16:22
1455 citiri
Au inceput nominalizarile la Gala TopHotel Awards
Foto: evensys

Cel mai important eveniment din industria hoteliera, a turismului si a ospitalitatii din Romania, TopHotel Tourism & Leisure Investment Conference, va avea loc in perioada 6-7 mai, in cadrul JW Marriott Grand Hotel si cupride doua zile de conferinte avansate, seminarii interactive si o gala exclusivista de premiere.

Prima zi a evenimentului TopHotel Tourism & Leisure Investment Conference, 6 mai, va gazdui cea de-a cincea editie a Galei TopHotel Awards, un eveniment in care vor fi premiate cele mai bune si inovatoare proiecte si concepte din industria hoteliera, a ospitalitatii si de turism din Romania.

Nominalizarea in competitie se poate realiza GRATUIT si ONLINE, pana la data de 29 martie 2015, accesand site-ului evenimentului www.hotelconference.ro. Toate nominalizarile primite vor fi analizate de un juriu format din profesionisti ai industriei.

In prima zi a evenimentului, 6 mai, se va desfasura si conferinta in care panelul de vorbitori specializati in cele mai diverse arii de expertiza din industria hoteliera si a ospitalitatii vor oferi participantilor o imagine la zi asupra tendintor din industrie si integrarii tacticilor de investitii.

A doua zi a evenimentului, 7 mai, este dedicata seminariilor si studiilor practice oferite de specialisti ai companiilor de top din industrie. In cadrul seminariilor, experti din diversele segmente ale industriei hoteliere si ospitalitatii vor oferi exemple practice si studii de caz celor prezenti.

Mai multe detalii despre eveniment puteti gasi accesand linkul www.hotelconference.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial în China noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70, care include modelele Pura 70, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+ și Pura 70 Ultra. Lansarea coincide cu aniversarea a 12...
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Google Maps a anunțat introducerea unor noi funcții, dedicate în special utilizatorilor de mașini electrice. Îmbunătățirile vizează facilitarea accesului la informații despre stațiile...
#gala tophotels awards 2015, #eveniment industria hoteliera turism , #Stiri Companii