Bitdefender lanseaza versiunea 2015 a suitei de produse de securitate

Miercuri, 06 August 2014, ora 10:05
1344 citiri
Bitdefender lanseaza versiunea 2015 a suitei de produse de securitate

Producatorul roman de solutii de securitate informatica Bitdefender lanseaza versiunea 2015 a suitei de produse de securitate, aceasta fiind disponibila in Statele Unite de la inceputul lunii iulie, a anuntat, intr-un comunicat de presa, compania Bitdefender.

Bitdefender Total Security 2015 a primit deja distinctia Editor's Choice acordata de publicatia americana PC Mag.

Potrivit sursei citate, versiunea 2015 a suitei de produse de securitate transforma lucrul pe computer, jocurile, filmele sau muzica in experiente lipsite de interferente si protejeaza in acelasi timp operatiunile financiare, optimizand in mod constant sistemul.

Recunoscute si premiate trei ani la rand de catre analistii independenti pentru cea mai buna protectie, cele mai noi produse Bitdefender vin echipate cu noua tehnologie Profiles, care analizeaza activitatea desfasurata de utilizator si autoregleaza setarile si resursele pentru a sustine fiecare tip de actiune.

"Simplitatea constituie coloana vertebrala a noului Bitdefender 2015. Sunt increzator ca fiecare utilizator, indiferent de nivelul competentelor in ceea ce priveste utilizarea computerului, va intelege in doar cateva minute noua linie Bitdefender 2015 si va sti sa foloseasca produsul chiar mai repede de atat. Criminalitatea cibernetica in crestere si utilizarea la scara larga a tehnologiei accentueaza necesitatea securitatii, astfel ca a trebuit sa construim un concept extrem de prietenos in spatele tehnologiilor noastre cheie", a declarat Catalin Cosoi, Chief Security Strategist, Bitdefender.

Bitdefender este producatorul uneia dintre cele mai performante si eficiente game de solutii de securitate informatica atestate pe plan international. Inca din anul 2001, compania este unul dintre liderii industriei de securitate. In fiecare zi, tehnologia Bitdefender protejeaza datele digitale ale aproximativ 500 milioane de utilizatori individuali si companii din intreaga lume.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial în China noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70, care include modelele Pura 70, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+ și Pura 70 Ultra. Lansarea coincide cu aniversarea a 12...
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Google Maps a anunțat introducerea unor noi funcții, dedicate în special utilizatorilor de mașini electrice. Îmbunătățirile vizează facilitarea accesului la informații despre stațiile...
#producator solutii securitate informatica, #produse securitate Bitdefender, #Bitdefender 2015 , #Stiri Companii