Born2Succeed reuneste trei dintre cei mai importanti traineri de dezvoltare personala din Marea Britanie

Joi, 06 Martie 2014, ora 11:55
1155 citiri
Born2Succeed reuneste trei dintre cei mai importanti traineri de dezvoltare personala din Marea Britanie

Born2Succeed este prima conferinta-eveniment din Romania care ii reuneste pe trei dintre cei mai importanti coachi dedicati dezvoltarii personale si profesionale din Marea Britanie.

Conferinta isi propune sa creeze o comunitate a tinerilor de succes din Romania, care sa ii inspire si sa ii motiveze pe toti cei care vor sa isi depaseasca limitele. Born2Succeed va avea loc la Bucuresti, in weekend-ul 15-16 martie 2014, si va fi sustinuta de Tosin Ogunnusi - Empowerment Coach-ul numarul 1 in Marea Britanie, Ketan Makwana - antreprenor de succes, speaker international si business mentor si Justin Devonshire - Personal Success Coach si antreprenor.

Conferinta-eveniment va fi organizata de catre Irina Alionte care, in 2012, la 24 de ani, a pornit o afacere de succes in Marea Britanie si a primit premiul Best Business Growth dupa doar un an de la infiintare.

"Born2Succeed este un eveniment care iti va schimba viata! Tosin, Ketan si Justin fac parte din viata mea si sunt cei carora trebuie sa le multumesc pentru ca mi-au dat puterea sa pun bazele unui business intr-o tara total straina pentru mine si intr-un context economic in care un asemenea vis ar fi fost aproape imposibil de realizat. Eu am reusit cu ajutorul lor sa gasesc resursele pentru a construi o afacere in Marea Britanie si de aceea ma bucur foarte mult ca vor fi prezenti la conferinta Born2Succeed" a spus Irina Alionte, antreprenor si Empowerment Coach.

Cei trei mentori sunt Tosin Ogunnusi, Ketan Makwana si Justin Devonshire

Cei trei mentori, Tosin Ogunnusi, Ketan Makwana si Justin Devonshire sunt cunoscuti speakeri internationali ce ii vor invata pe tineri tot ce trebuie sa stie despre depasirea fricilor, despre transformarea obstacolelor in oportunitati si despre programarea mentala pentru reusita.

"Cred ca aceasta conferinta este o sansa extraordinara pentru toti tinerii care vor sa apuce calea antreprenoriatului sau pentru cei care vor sa isi depaseasca limitele, in cariera sau in viata personala. Dupa eveniment, vom crea o comunitate Born2Succed, un grup de sustinere care le va permite tuturor celor care au participat la conferinta sa interactioneze pe o platforma online dedicata dezvoltarii lor profesionale si personale" a completat Irina Alionte.

Conferinta va avea loc pe 15-16 martie 2014, la hotelul Marshall Garden. Toti cei care se inscriu la eveniment pana pe 15 februarie 2014 vor beneficia de preturi speciale, costul pentru participarea la eveniment fiind de numai 99 de Euro pentru un bilet standard si 135 Euro pentru biletul VIP (include un workshop special cu Tosin Ogunnusi).

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Pensiile vor fi virate înainte de Paște. Anunțul lui Marcel Ciolacu
Pensiile vor fi virate înainte de Paște. Anunțul lui Marcel Ciolacu
Premierul Marcel Ciolacu i-a cerut ministrului Muncii, Simona Bucura Oprescu, marți, 23 aprilie, la începutul ședinței de Guvern, să facă demersurile necesare pentru ca toate pensiile să fie...
România, pe ultimele locuri din Europa la achiziționarea cărților online. Cât de mult se cumpără ebook-uri și volume tipărite de pe internet
România, pe ultimele locuri din Europa la achiziționarea cărților online. Cât de mult se cumpără ebook-uri și volume tipărite de pe internet
În 2023, la nivelul Uniunii Europene, 13,4% din rezidenţi au cumpărat online cărţi, reviste sau ziare tipărite şi doar 7,2% din rezidenţii UE au făcut achiziţii online de cărţi...
#eveniment Born2Succeed, #eveniment companii , #Stiri Companii