Business Review anunta finalistii Business Review Awards 2017

Joi, 23 Februarie 2017, ora 16:35
2342 citiri
Business Review anunta finalistii Business Review Awards 2017

Revista Business Review anunta lista finalistilor celei de-a 12-a editii a competitiei Business Review Awards, evenimentul anual ce premiaza liderii, companiile si initiativele cu rezultate remarcabile in anul 2016.

Nominalizatii si castigatorii acestei editii vor fi onorati in aplauzele a peste 200 de lideri de business, oficiali, investitori straini si antreprenori, in cadrul galei de premiere ce va avea loc pe 27 Februarie la hotel Radisson Blu din Bucuresti.

In urma celei de-a doua etape de jurizare, o lista restransa de 43 de companii, proiecte si lideri de top au ajuns pe lista finala a nominalizatilor, dintr-un numar record de candidati la aceasta editie.

Nominalizatii concureaza pentru o serie de premii prestigioase in sectiuni precum antreprenoriat, CSR, HR, start-up sau leadership. Lista nominalizatilor poate fi consultata pe site-ul evenimentului.

An de an, competitia este evaluata de un juriu independent, ce asigura integritatea si transparenta procesului de jurizare. Juriul editiei din anul acesta a galei Business Review Awards este format din:

● Anca Rarau - BCR

● Cosmin Alexandru - Wanted Transformation/Entrepreneurship Academy

● Istvan Kocsolade - Accenture Management Consulting

● Joshua Burke - Ambasada Statelor Unite ale Americii la Bucuresti

● Marius Ghenea - 3TS Capital

● Matteo Patrone - EBRD

● Oana Bulexa - The Practice

● Oana Craioveanu - Impact Hub

● Silviu Stoica - Popovici Nitu Stoica si Asociatii

● Sotiris Chatzidakis - CEO Clubs

Toti cei interesati sa participe la Business Review Awards se pot inregistra online pe site-ul evenimentului, completand formularul de inscriere online sau contactand direct organizatorul, Business Review, la events@business-review.ro sau 031 040 09 31.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
În ultima perioadă, un număr ridicat de utilizatori Samsung a raportat apariția unor linii verzi pe ecranul telefoanelor lor, fenomen care pare să fi reapărut după o actualizare recentă de...
Inundații severe în Dubai: Ce rol a jucat programul de însămânțare a norilor
Inundații severe în Dubai: Ce rol a jucat programul de însămânțare a norilor
Marți, o ploaie torențială a provocat inundații în diverse zone ale Dubaiului, transformând străzile în adevărate râuri și determinând închiderea temporară a celui de-al doilea cel...
#Business Review Awards 2017 , #Stiri Companii