Ce este AdBicy si care sunt avantajele acestui produs de marketing

Luni, 24 Februarie 2014, ora 17:39
2635 citiri
Ce este AdBicy si care sunt avantajele acestui produs de marketing

AdBicy este o remorca publicitara de bicicleta unica in lume si o noutate in domeniul New Advertising Ideas, inventata in Romania.

Remorca publicitara ofera posibilitatea realizarii unor campanii publicitare unice folosind exclusiv tractiunea umana, fiind deplasata de un promoter sau de bicicleta. Remorca se poate deplasa oriunde, chiar si in cele mai incomode spatii, permitand astfel targetarea unor zone pietonale imposibil de atins cu alte mijloace media (in orase sau in afara lor, in centre comerciale, zone pietonale, targuri si chiar pe strazi inguste).

Pe langa ineditul si creativitatea cu care atrage tot mai mult atentia acest produs de marketing outdoor, exista o multime de avantaje practice de care se pot bucura companiile care aleg sa-l foloseasca in campaniile lor:

  • este o solutie ecologica de marketing (foloseste forta umana pentru deplasarea remorcii, care este fabricata din aluminiu reciclat);
  • transmite cel mai bine mesajul catre publicul tinta, intrucat atrage atentia;
  • este unicul panou publicitar mobil care suporta 3 formate - portret, patrat si peisaj, pentru o cat mai buna comunicare a mesajului catre publicul tinta;
  • este usor pliabil si ocupa foarte putin spatiu de depozitare; se depoziteaza intr-o geanta cu interior special compartimentat (10 panouri pot fi stocate intr-un metru patrat);
  • se poate inchiria, are un design inovativ si face "cinste" companiilor, prin calitatea, creativitatea si modul original de a transmite informatia si a promova produsele.
  • ShopTrailer, magazinul mobil pliabil care nu-si asteapta clientii, ci iese in intampinarea lor

    Inchirierea unui spatiu comercial in oras este extrem de costisitoare si reprezinta intotdeauna un risc pe care companiile trebuie sa si-l asume. Clientii pot intra sau nu in respectivul centru comercial, iar vanzarile si succesul afacerii depind de fluxul de clienti care intra si cumpara din magazin.

    BizzOnWheelsa inventat cea mai ieftina, la indemana, versatila si de succes solutie pentru atragerea clientilor si vanzarea produselor:Shop Trailer, magazinul mobil pliabil care se poate deplasa in diverse puncte si locuri strategice ale orasului. Shop Trailer nu-si asteapta clientii, ci iese direct in calea lor.

    Magazinul este deplasat cu ajutorul unei biciclete care foloseste tractiunea umana, iar costurile de UTILIZARE sunt semnificativ mai mici decat cele ale unui spatiu comercial.

    Cu banii de chirie pe doua luni dati pentru un spatiu comercial in oras se poate ACHIZITIONA un Shop Trailer dotat si echipat cu tot ce trebuie pentru a fi lansat in afaceri.

    Magazinul mobil poate indeplini urmatoarele sarcini comerciale: Cafenea mobila ( dotat cu espressor professional Fracino pe gaz ) Fast Food ( utilat pentru Hot Dog sau Grill ) Sucuri naturale, Clatitarie sau poate fi adaptat pentru comercializarea oricaror alte produse.

    Produsele inovatoare BizzOnWheels, prezentate la marile targuri internationale de profil

    De la lansare si pana in prezent, produsele BizzOnWheels au acaparat atentia marilor targuri internationale de creatie vizuala, dar si reprezentantilor industriei publicitate din intreaga lume, fiind prezente la unele dintre cele mai mari targuri de profil.

    In 2012, BizzOnWheels a fost singura firma romaneasca prezenta la targurile de creatie vizuala Viscom Milano si Viscom Frankfurt, cuprodusul AdBicy.

    Anul acesta, compania a participat la targul Euro Shop Dusseldorf 2014, Germania, desfasurat in perioada 16-20 februarie, unde a primit numeroase aprecieri din partea vizitatorilor din intreaga lume, nu doar din Europa: Rusia, Taiwan, China, Brazilia, Africa de Sud etc.

    In perioada 2-6 Aprilie 2014, produsul AdBicy va fi prezentat la prestigiosul Salon International de Inventii de la Geneva ca produs inventat in Romania.

    Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

    Mark Zuckerberg anunță o schimbare majoră în aplicațiile WhatsApp, Facebook și Instagram
    Mark Zuckerberg anunță o schimbare majoră în aplicațiile WhatsApp, Facebook și Instagram
    Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a anunțat recent o actualizare majoră în toate platformele sociale ale companiei Meta, inclusiv WhatsApp, Facebook, Instagram și Facebook Messenger....
    Dotare obligatorie pentru o categorie de operatori economici. Riscă amenzi de până la 10.000 de lei sau suspendarea activității în caz contrar
    Dotare obligatorie pentru o categorie de operatori economici. Riscă amenzi de până la 10.000 de lei sau suspendarea activității în caz contrar
    Operatorii economici care nu vor respecta obligaţia de a asigura dotarea automatelor comerciale cu aparate de marcat electronice fiscale (AMEF), în vederea transmiterii datelor fiscale către...
    #produse BizzOnWheels, #AdBicy remorca publicitara , #Stiri Companii