Cele mai importante evenimente de toamna dedicate afacerilor si tehnologiilor de top

Luni, 30 Septembrie 2019, ora 09:00
979 citiri
Cele mai importante evenimente de toamna dedicate afacerilor si tehnologiilor de top

Toamna este sezonul in care profesionistii cauta noi oportunitati de cariera, iar managerii oportunitati de afaceri. De aceea, toamna au loc foarte multe targuri si evenimente axate pe afaceri, antreprenoriat si tehnologii noi.

Iar echipa Cronoscar pentru inchirieri auto in Bucuresti va va ajuta sa alegeti acele evenimente care sunt relevante pentru profesia sau compania dumneavoastra.

Targurile de business - oportunitati de networking de calitate

Retelele de socializare profesionale, cum ar fi LinkedIn, sunt utile pentru a cunoaste potentiali parteneri si colaboratori. Dar intalnirile fata in fata pun baza unui parteneriat bazat pe incredere reciproca si scopuri comune.

De aceea, dincolo de sansa de a descoperi tehnologii noi si a incheia contracte, targurile de business fac parte din evenimentele pe care orice profesionist sau antreprenor trebuie sa le includa in calendarul sau.

Pentru ca acest calendar este de obicei foarte incarcat, specialistii in rent a car Bucuresti de la Cronoscar au pregatit o lista cu cele mai importante evenimente de acest gen care vor avea loc in urmatoarele doua luni.

Iata care sunt recomandarile noastre:

1. IMWorld - Internet and Mobile World

Unde: Bucuresti, la Centrul Expozitional Romexpo

Cand: 2-3 octombrie

In prima saptamana din octombrie, Romexpo gazduieste unul dintre cele mai importante evenimente din tara dedicate domeniului IT si tech. De la cele mai noi modele de smartphone-uri, la tehnologii de top care salveaza vieti si divertisment bazat pe realitate virtuala si augmentata, toate noutatile din domeniu vor fi prezente la IMWorld.

Acest eveniment este dedicat atat specialistilor, antreprenorilor, cat si publicului interesat de aceste tehnologii. Insa nu trebuie sa va ingrijorati din cauza popularitatii IMWorld. In parcarea spatioasa din fata centrului Romexpo veti gasi cu siguranta un loc pentru masina obtinuta de la centrul Cronoscar pentru inchirieri auto in aeroport sau din Bucuresti.

2. Droidcon Transylvania

Unde: Cluj-Napoca la Cluj Hub

Cand: 4-5 octombrie

Dupa IMWorld, la cateva zile distanta, in Cluj-Napoca are loc unul din cele mai mari adunari a programatorilor specializati in sistemul de operare Android. Demonstratii live, cheats, tips & tricks precum si workshop-uri tematice - acesta este programul cu care organizatorii vor sa ii atraga pe participanti.

Biroul Cronoscar pentru inchirieri auto Cluj va va ajuta sa gasiti o masina pentru a participa la eveniment s ...citeste mai departe despre "Cele mai importante evenimente de toamna dedicate afacerilor si tehnologiilor de top" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Prețuri imense la Mamaia Nord și la Poiana Brașov. Cât a ajuns să coste o noapte de cazare pentru minivacanța de 1 Mai și Paște
Prețuri imense la Mamaia Nord și la Poiana Brașov. Cât a ajuns să coste o noapte de cazare pentru minivacanța de 1 Mai și Paște
România continuă să fie pe primul loc în UE când vine vorba despre inflație. Un bun exemplu în acest sens reprezintă tarifele din stațiuni, stabilite de hotelieri. Față de anul trecut,...
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Dolj: Şofer înregistrat de radar în timp ce conducea cu viteza de 218 kilometri pe oră pe DN 55 Un şofer din Craiova a rămas fără permisul de conducere pentru 120 de zile după ce a fost...
#inchirieri auto Bucuresti, #inchirieri auto Cluj, #inchirieri auto Timisoara , #Stiri Companii