Cleaning Show, singura expozitie de curatenie profesionala din Romania - in martie, la Romexpo

Miercuri, 09 Martie 2016, ora 14:32
1087 citiri
Cleaning Show, singura expozitie de curatenie profesionala din Romania - in martie, la Romexpo
foto: Romexpo

Fiind in esenta un anotimp destinat noului si curateniei, primavara aceasta vine cu o noua editie a Cleaning Show - Expozitie de curatenie profesionala. Intre 9 si 12 martie, in Pavilionul C1 al Centrului Expozitional ROMEXPO, profesionistii din industria curateniei isi dau intalnire pentru 4 zile in care vor fi prezentate servicii si produse pentru majoritatea zonelor de activitate.

Solutii pentru toate industriile intr-un singur loc

Noutatea Cleaning Show din acest an o reprezinta multitudinea solutiilor oferite de catre expozanti, pentru toate tipurile de business - indiferent de industria pe care o reprezinta.

Detergenti si sapunuri profesionale pentru industria HoReCa, generatoare industriale de abur, solutii pentru spitale, echipamente pentru curatarea eficienta a scarilor rulante din marile centre comerciale sau aeroporturi, solutii si echipamente pentru mentinerea curateniei in spatiile publice - sunt doar o mica parte din ceea ce expozantii au pregatit pentru editia din acest an.

Cursuri, concursuri si inovatie

Cleaning Show a fost gandit ca un eveniment ce trece dincolo de zona expozitionala. Astfel, pentru a veni in completarea tabloului informational, organizatorii au pregatit seminarii sustinute de Asociatia Operatorilor si Prestatorilor din Industria Serviciilor de Curatenie si Conexe, o noua editie a concursului "Impecabilii" in cadrul caruia firmele prestatoare de servicii de curatenie isi demonstreaza indemanare, o zona pentru demonstratii amenajata cu patru tipuri de suprafete de curatat, dar si Innovation Corner - spatiul destinat celor mai ingenioase echipamente create pentru aceasta industrie.

Cleaning Show - singura expozitie de curatenie profesionala din Romania, este un eveniment organizat de Euroexpo Fairs, companie cu peste 13 de experienta in organizarea de targuri si expozitii.

Program:

- 9 - 11 martie 2016, zilnic intre orele 10:00 - 18:00

- 12 martie 2016, intre orele 10:00 - 16:00

Acces se face prin POARTA B (B-dul Expozitiei) si este gratuit pe baza inregistrarii online prealabila sau completarea formularului digital de la intrare www.cleaningshow.ro

De ce prețurile produselor de pe Shein și Temu sunt atât de mici. Riscurile grave la care se expun cumpărătorii
De ce prețurile produselor de pe Shein și Temu sunt atât de mici. Riscurile grave la care se expun cumpărătorii
Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a anunțat, pe 23 aprilie, că urmează să investigheze platformele de comerț online chinezești Temu și Shein, făcând și o...
Signal, considerată una dintre cele mai sigure aplicații de mesagerie, anunță noi funcții de confidențialitate
Signal, considerată una dintre cele mai sigure aplicații de mesagerie, anunță noi funcții de confidențialitate
Signal, aplicația de mesagerie cunoscută pentru protecția datelor utilizatorilor, anunță introducerea unor noi funcționalități care vor spori confidențialitatea utilizatorilor, în special...
#targ produse curatenie Romexpo, #targ curatenie Romexpo 2016 , #Stiri Companii