Clubul La Muse din Bucuresti, inchis de Garda Financiara

Marti, 29 Ianuarie 2013, ora 09:40
2502 citiri
Clubul La Muse din Bucuresti, inchis de Garda Financiara

Clubul La Muse din Centrul Istoric al Capitalei si alte patru localuri din cartierul Drumul Taberei ar fi fost inchise de Garda Financiara, din cauza unor nereguli descoperite la controale intreprinse la sfarsitul saptamanii trecute.

Potrivit Garzii Financiare, la cele sase localuri sanctionate cu suspendarea activitatii comerciale pentru trei luni au fost constatate abateri precum incalcarea obligativitatii utilizarii caselor de marcat electronice fiscale sau a normelor legale privind evidenta operativa a marfurilor aflate la vanzare, relateaza Mediafax.

UPDATE Desi Mefiafax sustine ca si restaurantul Casa Rusu din Drumul Taberei ar fi fost inchis in urma controlului, reprezentantii localului dezmint informatia, printr-o nota transmisa pe adresa redactiei:

"Am avut un control de la Garda Financiara, in data de 26.01.2013, care nu s-a soldat cu inchiderea unitatii si suspendarea activitatii", au declarat reprezentantii Casa Rustic.

Garda Financiara precizeaza ca in noptile de vineri si sambata, 26 si 27 ianuarie, comisari din cadrul Comisariatului General al Garzii Financiare, impreuna cu inspectori din cadrul Unitatii de Inspectie Fiscala (ANAF), au verificat 16 localuri din Bucuresti, respectiv trei cluburi de noapte din Centrul Istoric si 13 restaurante din cartierul Drumul Taberei).

In urma controalelor, au fost dispuse si 38 de sanctiuni contraventionale cu amenda si confiscarea numerarului neinregistrat in cuantum total de 84.600 lei.

In aceeasi perioada, echipe de comisari din cadrul sectiilor Cluj, Constanta, Iasi si Timis ale Garzii Financiare, au verificat activitatea a 22 cluburi de noapte din aria de competenta, au aplicat amenzi totale in valoare de 64.900 lei si au confiscat numerar in cuantum total de 17.165 lei incasat fara emiterea bonului fiscal. De asemenea, comisarii au dispus suspendarea pentru trei luni a activitatii comerciale a sase dintre localurile verificate.

Actiunile de control ale Garzii Financiare au fost realizate cu sprijinul Politiei si Jandarmeriei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mihai Trăistariu angajează cameristă, cu salariu negociabil. Ce pretenții are: ”Fetele tinerele fușeresc”
Mihai Trăistariu angajează cameristă, cu salariu negociabil. Ce pretenții are: ”Fetele tinerele fușeresc”
Cântărețul Mihai Trăistariu are câteva apartamente pe care le închiriază pe litoralul românesc, la Mamaia, drept pentru care artistul a anunțat că își dorește să angajeze o cameristă...
Greva poștașilor nu a afectat distribuirea pensiilor. Banii au ajuns la timp, anunță Poșta Română
Greva poștașilor nu a afectat distribuirea pensiilor. Banii au ajuns la timp, anunță Poșta Română
Toate drepturile bănești au fost distribuite către pensionari până la jumătatea lunii aprilie, transmite Compania Națională "Poșta Română" joi, 18 aprilie. Conform operatorului...
#club La Muse inchis garda financiara, #Casa Rustic inchisa garda financiara, #localuri garda financiara , #Stiri Companii