Colegiul Farmacistilor din Salonic priveste spre Balcani

Joi, 08 Februarie 2007, ora 07:57
1633 citiri

Pietele Romaniei si Bulgariei sunt prospectate de Colegiul Farmacistilor din Salonic cu scopul infiintarii unor depozite farmaceutice, Colegiul urmareste, in acelasi timp, si sa incheie parteneriate strategice cu alte asociatii farmaceutice din Grecia de Nord.

Deservind 1.500 de farmacii in Grecia, Colegiul Farmacistilor din Salonic deruleaza in prezent un program investitional in valoare de 1 milion de euro. Programul, finantat prin Legea Dezvoltarii, vizeaza, printre altele, extinderea sistemului de executare automata a comenzilor, schimbarea modului de ambalare a comenzilor, dezvoltarea parcului auto al Colegiului.

In ultimii ani, Colegiul Farmacistilor din Salonic a infiintat doua societati: Pharmassistance, care ofera farmaciilor servicii de asistenta (organizare de seminarii, asistenta contabila, servicii courrier etc.) si Selphar care acopera nevoile urgente ale farmaciilor. Colegiul Farmacistilor din Salonic a incheiat exercitiul financiar pe 2006, potrivit estimarilor, cu o crestere a volumului de activitati cu circa 13%, acestea cifrandu-se la 217,5 milioane de euro fata de 192,15 milioane de euro in 2005. Iar profiturile impozabile se ridica la 2,7 milioane de euro in 2006, fata de 2,182 milioane de euro inregistrate in anul anterior.

Sursa: Rador

Aparate de îngrijire personală utile pentru domni: iată ce să nu îți lipsească
Aparate de îngrijire personală utile pentru domni: iată ce să nu îți lipsească
Îngrijirea personală este un subiect ce ar trebui să privească orice persoană. De multe ori, este asociată doar cu doamnele și domnișoarele, însă și bărbații au la fel de mare nevoie...
3 provocări pentru cultivatorii de triticale și cum le faci față cu ajutorul tehnologiilor moderne, în noul sezon
3 provocări pentru cultivatorii de triticale și cum le faci față cu ajutorul tehnologiilor moderne, în noul sezon
Obținerea unei culturi sustenabile, cu randament ridicat, este un proces provocator din cauza diverșilor factori care pot influența triticalele: condițiile meteo și de sol, dezvoltarea...