Colin's si Levi's deschid magazine de sute de metri patrati in Iasi

Luni, 19 Decembrie 2011, ora 16:38
3380 citiri
Colin's si Levi's deschid magazine de sute de metri patrati in Iasi

Colin's va deschide la Palas Mall, in aprilie 2012, primul magazin monoconcept din afara Capitalei si, totodata, cel de-al doilea din Romania, pe o suprafata de aproximativ 260 mp. Si admiratorii produselor din jeans ale faimosului brand Levi's vor gasi la Palas Mall un magazin de peste 100 mp.

Colin's este unul dintre cei mai dinamici retaileri de imbracaminte din lume, fondat in 1983, in Istanbul, Turcia. Astazi, Colin's este prezent in 32 de tari de pe 3 continente, cu 670 de magazine si circa 3.000 de angajati. Cel mai mare numar de magazine Colin's se afla in Rusia (200), Turcia (155) si Ucraina (70).

Despre Levi's

De la inventarea si patentarea, in 1873, a vestimentatiei cu capse, realizata de Jacob Davis si fondatorul companiei, Levi Strauss, jeansii Levi's au devenit piesele de imbracaminte cele mai reconoscibile si imitate din lume. Gama Levi's de top - haine din jeans si accesorii - este disponibila in peste 110 tari, permitand oamenilor din intreaga lume sa-si exprime stilul personal.

Ansamblul urbanistic Palas, dezvoltat de compania Iulius Group in Iasi, introduce conceptul "lifestyle center" pe piata din Romania. Acesta este un centru multifunctional regional, care se adreseaza nu doar iesenilor, ci si locuitorilor din judetele limitrofe precum Bacau, Vaslui, Suceava, Botosani si Neamt.

Palas cuprinde: spatii comerciale, birouri clasa A, hoteluri, centru sportiv si SPA, apartamente, cea mai mare parcare subterana din Romania cu aproximativ 2.500 locuri, gradina publica, cinema multiplex si teatru de vara.

Palas Mall va avea o suprafata inchiriabila de 47.500 mp si va cuprinde 132 magazine, food court cu 1.300 locuri, Village Cinemas cu 9 sali si una de tip VMAX, cafenele, restaurante cu specific international, department stores, zone de joaca pentru copii si variate posibilitati de entertainment.

Palas va fi inaugurat in luna aprilie 2012.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Motorola și-a extins gama de produse: ce oferă noile căști wireless ale producătorului
Motorola și-a extins gama de produse: ce oferă noile căști wireless ale producătorului
Motorola și-a extins recent portofoliul de produse, lansând nu doar noua serie de telefoane mobile Edge 50 - care include modelele Moto Edge 50 Pro, Moto Edge 50 Ultra și Moto Edge 50 Fusion -...
NASA trimite o dronă uriașă către Titan. Ce presupune misiunea
NASA trimite o dronă uriașă către Titan. Ce presupune misiunea
NASA a anunțat planurile pentru o misiune care va trimite prima dronă, numită Dragonfly, pentru a explora Titan, cel mai mare satelit al planetei Saturn. Inițiativa vine după succesul dronei...
#Levi Collins magazine noi, #magazine Iasi Levi , #Stiri Companii