Cora Trade Center devine partener educational autorizat al Microsoft

Luni, 02 Noiembrie 2015, ora 09:00
1809 citiri
Cora Trade Center devine partener educational autorizat al Microsoft

Cora Trade Center (CTC) anunta afilierea ca partener autorizat educational al Microsoft, demonstrandu-si abilitatea de a satisface nevoile de dezvoltare continue din mediul dinamic de business al clientilor Microsoft.

Pentru a dobandi o autorizatie Microsoft Authorized Educational Partner, partenerii trebuie sa completeze un test pentru a-si demonstra nivelul de licenta academica si expertiza de piata.

Programul APE este conceput pentru a pregati revanzatori ai licentei academice Microsoft, ii autorizeaza pentru a achizitiona si revinde licente academice Microsoft si a demonstra potentialilor clienti ca sunt recunoscuti ca parteneri academici.

Cora Trade Center (CTC) este compania clientilor care apreciaza calitatea si care sunt mereu in cautare de servicii sau produse deosebite si ultimele tehnologii din domeniu lor.

CTC activeaza pe piata biroticii si papetariei de peste 10 ani, adaugand in portofoliu si servicii de tiparire, service IT si obiecte de lux.

Experienta echipei si pasiunea pentru lucrurile construite cu rabdare si dedicatie au pus bazele unei afaceri aflate in continua dezvoltare.

"Aceasta licenta Microsoft APE arata devotamentul nostru si expertiza pe piata academica de IT si demonstreaza cunostintele noastre despre Microsoft si produsele sale academice", spune Radu Bartos, Managing Partner Cora Trade Center.

"Speram sa acceleram viteza de crestere a succesului clientilor nostri academici, prin a le servi drept consilieri in tehnologie pentru cererile lor", a mai precizat acesta.

"Prin dobandirea certificatului APE, partenerii isi arata devotamentul si capacitatea de a oferi produse academice la preturi reduse, pietei educationale", sustine si Anthony Salcito, vicepresedinte pe Educatie al Sectorului Public International al Microsoft Corp.

"Aceasta licenta, impreuna cu alte initiative partenere pe educatie, ofera partenerilor nostri recunoastere pe ariile lor de expertiza si clientilor nostri academici siguranta ca achizitioneaza produse de la specialisti IT academici", a mai adaugat acesta.

Programul APE este creat pentru a autoriza si echipa organizatii care livreaza produse si servicii academice prin platforma Microsoft, prin pregatire, resurse si suportul de care au nevoie pentru a le oferi clientilor lor experiente si rezultate superioare.

Cora Trade Center este mereu prezenta in viata clientilor sai, prin solutii personalizate, alternative, de ultima generatie si metode pliate pe nevoile acestora.

Peste 1.000 de clienti din toata tara au beneficiat, de-a lungul celor 10 ani de existenta, de experienta CTC si dorinta continua de perfectionare.

Cora Trade Center inseamna specialisti in domeniu, solutii pentru toate problemele clientilor si sprijin in dezvoltarea companiilor!

Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#Cora Trade Center Microsoft, #CTC partener Microsoft , #Stiri Companii