Cum poti sa cumperi ceasuri de firma la preturi mici prin Campania Black Friday 2014 pe CautCeas!

Luni, 17 Noiembrie 2014, ora 08:10
1661 citiri
Cum poti sa cumperi ceasuri de firma la preturi mici prin Campania Black Friday 2014 pe CautCeas!

Ceasuri originale 100%, de la cele mai apreciate marci, pot fi ale tale la preturi mici, prin Campania Black Friday 2014, desfasurata de magazinul online CautCeas.ro. La sfarsitul lunii noiembrie, poti comanda ceasuri de lux mai ieftine cu 80% decat pretul lor normal, iar ca bonus te bucuri si de transport gratuit!

Cel mai de incredere furnizor de ceasuri autentice din colectiile brandurilor de renume la nivel mondial este CautCeas.ro, magazinul online cu cele mai bune preturi de pe piata la aceste accesorii utile si cu un impact estetic deosebit. Ai grija sa nu ratezi Campania Black Friday 2014, in perioada 21 noiembrie - 28 noiembrie inclusiv, cand poti sa iti adjudeci cele mai populare ceasuri de mana la preturi mai mult decat modice.

Participarea la Campania Black Friday 2014

Intra pe pagina speciala a Campaniei Black Friday 2014 si vei vedea imediat cate zile mai ai de asteptat pana la startul maratonului de cumparaturi pe CautCeas.ro.

Incepand cu data de 21 noiembrie, ai la dispozitie peste 1000 de modele de ceasuri originale marca Festina, Detomaso, Casio, Yves Camani, Seiko, Guess, Lorus by Seiko, Fossil sau Rothenschild, mai ieftine cu pana la 80%. Unde mai pui ca ajung la tine acasa cu transport gratuit, indiferent de valoarea comenzii plasate de tine, in maximum 1-2 zile.

Primul pas este sa iti creezi un cont inainte de eveniment (daca nu ai deja unul) si sa fii online pe site in data de 21 noiembrie, ora 00. Rapiditatea cu care plasezi comanda iti garanteaza succesul achizitionarii de ceasuri de marca, pe care sa le faci cadou de sarbatori celor dragi sau sa le porti pana la adanci batraneti cu mandrie.

Odata ce ai plasat comanda si ai avut noroc sa prinzi produsul dorit inainte ca stocul sa se epuizeze, poti plati in sistem ramburs (achiti coletul la livrare), cu cardul (metoda recomandata de plata in campania Black Friday) sau in rate (in maximum 12), cu cardul Star BT (Banca Transilvania), Bonus Card (Garanti Bank) sau Card Avantaj (Credit Europe Bank).

Chiar daca transportul nu te costa nimic, rapiditatea livrarii ramane aceeasi ca in zilele obisnuite pe CautCeas.ro, de 24-48 de ore de la plasarea comenzii.

O alta veste buna este ca, odata ce ai incercat sa comanzi unul sau mai multe ceasuri originale, iar stocul s-a epuizat, mai ai o sansa de a profita de ofertele speciale care ti-au atras atentia. Daca iti apare mesajul "disponibil in 5-7 zile lucratoare de la comanda", inseamna ca produsul revine in stoc dupa aceasta perioada si vei beneficia de pretul afisat pe site de Black Friday!

Clientii CautCeas.ro spun ca Black Friday este cel mai asteptat eveniment al anului, pe buna dreptate! Avantajele de care te bucuri participand la campanie sunt greu de egalat.

Cumparaturile pe CautCeas.ro

In orice moment al anului, cumparaturile pe CautCeas.ro sunt mai mult decat avantajoase. Ceasuri de mana de cea mai buna calitate, de la Casio, Hugo Boss, Police, Pierre Cardin sau DETOMASO, sunt puse la dispozitia clientilor la cele mai bune preturi. Magazinul online pregateste in permanenta oferte speciale si promotii pentru clientii sai. Categoria "Lichidari de stoc" este reactualizata in permanenta cu ceasuri de dama si barbatesti cu preturi reduse cu peste 50%.

CautCeas.ro este si unic distribuitor al brandului de ceasuri Detomaso, concepute cu cele mai noi tehnologii si cu un design atractiv sport-elegant. Marca a ajuns sa fie foarte apreciata de catre consumatori, datorita calitatii ireprosabile a ceasurilor si costurilor competitive din prisma raportului calitate-pret.

Pe CautCeas.ro gasesti ceasuri originale barbatesti si de dama clasice (de la Bossart, Seiko si Casio) si fashion ( Cavalli, Fossil, Guess etc.). Toate produsele sunt noi, originale, provenite de la distribuitori autorizati, avand toate elementele producatorului (cutie, manual de utilizare si garantie de 24 de luni). Magazinul online iti mai pune la dispozitie si cutii de ceasuri elegante si practice (pentru depozitare si intoarcere), precum si bijuterii marca Yves-Camani, la preturi promotionale!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

În contra curentului european, românii s-au îndreptat în 2024 către mașinile diesel: Înmatriculările au crescut cu peste 31%
În contra curentului european, românii s-au îndreptat în 2024 către mașinile diesel: Înmatriculările au crescut cu peste 31%
În timp ce la nivelul pieței auto europene înmatriculările de autoturisme diesel au înregistrat declinuri anuale de 10,6% în primul trimestru și de 18,5% în luna martie 2024, în România...
Google oferă acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto
Google oferă acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto
Google a anunțat că va oferi acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto din Google Photos, care anterior erau disponibile doar contra cost. Începând cu luna...
#ceasuri firma Black Friday, #ceasuri ieftine Black Friday, #CautCeas Black Friday , #Stiri Companii