Cum sa va faceti cunoscute afacerile cu pungi plastic personalizate?

Luni, 17 Februarie 2014, ora 13:03
2059 citiri
Cum sa va faceti cunoscute afacerile cu pungi plastic personalizate?

Astazi, grafica personalizata pe miile de pungi plastic prezente la casele de marcat ale marilor magazine nu mai este de mult o noutate. Daca firmele, indiferent de marimea cifrei de afaceri au ales sa intre in casele clientilor vechi sau noi direct pe pungile din plastic personalizate, cu siguranta ca optiunea nu a fost una luata peste noapte.

Cine ar mai putea sa-si aminteasca de plasuta de rafie sau din material textil cu care parintii si bunicii mergeau la cumparaturi pe vremea "raposatului fiu prea iubit"? In acele vremuri, plasa de cumparaturi nu era altceva decat un "accesoriu" anost si de prost gust, dar care, cu indarjire, trebuia luat de orice casnica si bunicuta grijulie sa-si poarte acasa in siguranta, achizitia saracacioasa.

Poate ca unii isi mai amintesc de anii imediat urmatori revolutiei decembriste, pe cand incepeau sa apara prin piete si pe la tarabe, pungi plastic frumos colorate si brand-uite "de import". Si pentru "fala" satului si-a neamului, raman de neuitat "defilarile" unor cetateni dornici sa iasa in evidenta, ce se afisau in acele vremuri, in bataia vantului, cu cate o punga inscriptionata cu brand-uri renumite de incaltaminte sportiva sau de vicii cauzatoare de boli respiratorii.

Cu siguranta ca nici producatorul de pungi plastic personalizate, nici brand-ul prezent pe fatetele plasticate nu aveau in minte sa se promoveze pe meleagurile est-europene din jurul arcului carpatic. Dar toata lumea stie deja ca daca certe nume si renume au "migrat" pe dragele noastre taramuri mioritice, nu s-a ales chiar praful de ele, dimpotriva.

Poate ca drept sursa de inspiratie au servit importurile "la greu" de pungi plastic personalizate, in anii ce au deschis caile democratiei autohtone.

Ce-ar fi atunci ca si business-urile autohtone mai noi, sau lansate deja, sa-si duca si ele mai departe munca de convingere a consumatorului de rand, ajutandu-se de pungi plastic sau de pungi biodegradabile personalizate?

Nu este deloc o sarcina grea pentru cei doritori sa devina cunoscuti sau sa pastreze flacara aprinsa in mintea clientilor in cautare de locatii pentru cumparaturile "de toate zilele". Acest lucru este facilitat tocmai de existenta pe piata autohtona a unor producatori de pungi plastic si de pungi biodegradabile preocupati sa dea curs dorintelor asidue ale micilor si marilor brand-uri localizate pe vechea vatra dacica.

Unul dintre producatorii "cu vechime" si mai ales cu experienta in arta imprimarii flexografice este Total Gama Prod, prezent online pe website-ul www.totalgama.ro.

Munca noastra, a echipei de la Total Gama Prod, este destinata tuturor detinatorilor de afaceri, incepand de la farmacii, aprozare, boutique-uri, hipermarket-uri si mari magazine. Printre clientii nostri se numara, de asemeni, si titularii de companii care, desi nu-si desfasoara activitatea in plan comercial, intentioneaza sa se promoveze, folosindu-se de un instrument de vanzare cat mai direct si vizibil. Acest lucru este posibil prin folosirea unor pungi plastic personalizate sub forma de "suveniruri" pe perioada campaniilor, a targurilor, a expozitiilor, etc.

Stocurile noastre depind foarte mult de solicitarile clientilor. Mai precis, dispunem doar de mostre, pe care vi le putem pune la dispozitie gratuit, impreuna cu macheta grafica. Totodata, la prima comanda, va fi nevoie sa achitati contravaloarea matritei flexografice, pe langa cantitatea solicitata de pungi biodegradabile sau pungi plastic personalizate.

Orice alte detalii suplimentare, inclusiv informatii despre priceperea noastra, le puteti gasi tot pe website-ul www.totalgama.ro, al companiei Total Gama Prod.

Sursa: Comunicate de presa

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cum se compară prețurile carburanților din România cu cele din restul țărilor Uniunii Europene
Cum se compară prețurile carburanților din România cu cele din restul țărilor Uniunii Europene
Benzinăriile afișează prețuri mai mari la combustibil începând de vineri, 19 aprilie. Prețurile ridicate pentru benzină și motorină au reprezentat motive de dezbatere și au fost, în...
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset: Exynos 2500
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset: Exynos 2500
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset, Exynos 2500, care promite să fie o versiune îmbunătățită a modelului actual, Exynos 2400. Noul procesor este proiectat...
#pungi plastic, #pungi de plastic personalizate, #pungi biodegradabile , #Stiri Companii