Cum se motiveaza cea mai inalta performanta?

Joi, 18 Iunie 2015, ora 11:47
1347 citiri
Cum se motiveaza cea mai inalta performanta?
Foto: HR Club

Motivarea, loializarea si stimularea performantei angajatilor reprezinta subiecte importante pentru manageri si profesionisti in resurse umane.

In acest context pe 14 octombrie 2015, in cadrul Conferintei HR Drive, peste 500 de Specialisti, Directori HR si Lideri de Business vor fi inspirati de stiinta motivatiei explicata de Daniel Pink, de experienta de management a lui Marcel Cobuz si de povestile de viata ale unor invitati surpriza.

Daniel Pink este unul dintre cei mai mari 15 ganditori de business din lume, autor al "Drive - The Surprising Truth About What Motivates Us" si alte 4 volume best-seller despre business, munca si management, vandute in peste 2 milioane de copii.

Este creator al emisiunii "Controlul Maselor" de la National Geographic Channel, un speaker si consultant foarte apreciat.

Daniel Pink, in cadrul sesiunilor sale va explica de ce multe dintre stimulentele oferite, in general, de catre organizatii, dau gres si pot chiar reduce atat creativitatea cat si satisfactia la job.

Folosind exemple reale din mediul de business, precum si rezultate a 50 de ani de cercetare in stiinte comportamentale, iti va demonstra de ce Motivarea 3.0 - construita pe autonomie, expertiza si scop - este mult mai eficienta decat abordarea motivatiei din secolul 20.

Al doilea invitat special la Conferinta HR Drive este Marcel Cobuz, Executivul din cadrul Lafarge, responsabil de pre-integrarea Lafarge-Holcim la nivel global. Mai mult decat atat, in ultimii 15 ani a gestionat procese de turnaround si dezvoltare organizationala in tari precum Franta, Grecia, Indonezia si Iraq.

Mai multe detalii referitoare la agenda, speakeri si modalitati de inscriere, pe website-ul Conferintei.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#conferinta resurse umane Bucuresti, #conferinta Daniel Pink 2015, #HR Drive Bucuresti 2015 , #Stiri Companii