De ce sa alegem pungi plastic mai scumpe, dar de calitate?

Miercuri, 17 Septembrie 2014, ora 13:21
1671 citiri
De ce sa alegem pungi plastic mai scumpe, dar de calitate?

Chiar daca cheltuim mai mult la achizitionarea primei pungi din plastic dar investitia poate fi pe termen lung. Putem sa refolosim pungi personalizate din plastic ani de zile.

Suntem tot mai obisnuiti sa strangem cureaua chiar mai mult decat ne-o permite nivelul unui trai decent. Si incepand cu cele mai neinsemnate practici si obiceiuri, ne decidem sa economisim. Insa nu intotdeauna lucrurile sunt ceea ce par a fi, la fel cum nici achizitionarea celor mai ieftine pungi plastic coincide cu o reducere a cheltuielilor.

In postarea ce urmeaza vom incerca sa evidentiem cateva aspecte de luat in considerare atunci cand intentionam sa economisim, fara insa sa stricam orzul pe gaste. Si ne vom opri in special la atat de vehiculatele pungi plasticpersonalizate pe care nu putini le vad cu ochi rai.

Pentru deslusirea misterului ne vom pune in ipostaza consumatorului de rand interesat sa-si transporte la domiciliu bunurile achizitionate.

Sa presupunem, asadar, ca facem parte din grupul consumatorilor pentru care intrebuintarea sacoselor din polietilena se limiteaza de regula la uzanta pentru care au fost concepute, anume pentru transportarea cumparaturilor. Multi dintre noi, preocupati aproape in mod obsesiv de economisirea catorva banuti, aleg un sortiment de pungi plastic ieftin sau care de cele mai multe ori este oferit gratuit de titularii magazinelor.

Sa recunoastem ca nu o singura data ni s-a intamplat ca "punga de leu" sa se rupa inca dinainte sa parasim supermarket-ul, abc-ul sau libraria. Si in mod neasteptat, ne-am trezit cu bunurile imprastiate pe pardoseala spatiilor comerciale, pe trotuar sau pe scarile blocului.

Si nu de putine ori asemenea produse de proasta calitate ajung sa fie luate de vant imediat ce si-au pierdut utilitatea, poluand inevitabil mediul ambient. Sau, in cel mai bun caz, ajung sa fie predestinate cosului de gunoi, dar nu pentru a fi reutilizate ca saci pentru deseuri, ci fiind ele insele un deseu.

De fiecare data dam vina pe ghinion sau pe comerciantul ce alege sa puna la dispozitia clientilor sai astfel de pungi plastic, adevarate rebuturi. Poate ca ar fi mai simplu pentru toti daca clientii companiilor producatoare de pungi plastic personalizate ar opta pentru loturile confectionate dintr-o folie de polietilena superioara calitativ.

In ciuda numarului redus de microni (uneori pungile au o grosime de numai cativa microni), sacosele ar trebui sa garanteze o rezistenta si la greutati de 5-7 kilograme. In plus, daca sunt de calitate, pungile vor putea fi reutilizate de consumatori in multiple randuri, mentinandu-si proprietatile fara sa dea semne de uzura prea curand.

Apoi, cand nu mai corespund in proportie de 100%, oricand mai pot fi intrebuintate pentru alte destinatii alternative, substituind astfel diferite obiecte de uz cotidian. Pentru exemplificare, orice punga aflata in conditii cat de cat optime, se poate folosi ca sac de gunoi pentru depozitarea deseurilor, ca protectie pentru haine si incaltaminte in timpul calatoriilor si chiar ca materie prima pentru confectionarea unor obiecte de design sau accesorii personale.

Destinatiile avute de oricare dintre aceste sacose depind doar de imaginatia consumatorilor interesati sa economiseasca si nu numai. Ce trebuie inteles este ca renuntand la achizitionarea repetata a unor pungi de plastic de proasta calitate, care de multe ori se rup inainte sa poata fi folosite, se va putea reduce cheltuiala lunara a unei familii. Pe de alta parte, clientul va da o mana de ajutor si naturii care se vede invadata de deseuri mai mult sau mai putin reciclabile, protejand-o de la poluarea inevitabila.

Cu o comanda pe website-ul www.pungi-plastic.com, aveti ocazia sa le oferiti clientilor dumneavoastra pungi din plastic de calitate si totodata sa veniti in sprijinul mediului inconjurator.

Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Echipa AICitizens de la Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza” din Focșani, Vrancea, a obținut titlul de campioană mondială la Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge, care...
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat recent un nou încărcător, EP-T5020 50W Super Fast Charging Adapter, care se alătură seriei de accesorii de încărcare rapidă ale companiei, însă nu este inclus în...
#pungi personalizate de plastic, #pungi de plastic, #pungi personalizate , #Stiri Companii