Directori ai marilor companii lupta intr-o competitie de public speaking

Marti, 15 Decembrie 2015, ora 16:03
1447 citiri
Directori ai marilor companii lupta intr-o competitie de public speaking
foto: selftrustacademy.ro

Cea de-a doua editie "Who's King in Public SpeaKING?", un eveniment de public speaking unic in Romania, se va desfasura sambata, 19 decembrie, la Caro Hotel.

Evenimentul este creat urmand conceptul show-urilor TV live, asa cum este "Vocea Romaniei", in care concurentii se "intrec live in speech-uri", iar publicul si juriul decid pe loc cine merge mai departe.

"Who's King in Public SpeaKING?" este o competitie in premiera, in care 12 manageri de top, antreprenori si prefesionisti din diverse industrii, antrenati de echipa SELFTRUST Academy se dueleaza pentru marele trofeu: cel mai bun speaker!

In prima etapa, fiecare dintre cei 12 concurenti va sustine un speech pregatit, de 5 minute si 5 secunde pe tema "Arta este pentru oricine". Cei mai votati 8 concurenti vor merge mai departe in Etapa 2. Acestia se vor intrece doi cate doi si vor sustine speech-uri spontane, pe teme pe care le vor extrage pe loc.

Cei mai populari 4 concurenti vor ajunge in Marea Finala, un mix intre cele 2 runde anterioare: provocarea celor 4 fantastici va fi de a sustine un speech spontan, pe tema "Nu am venit sa tin un discurs", folosind mai multe cuvinte pe care le vor alege pe loc.

Programul evenimentului este urmatorul:

09:30 - 10:10 Inregistrare participanti& Welcome Coffee

10:10 - 10:40 Intro speech

10:40 - 11:30 Runda 1: 6 speech-uri pregatite (Partea I)

11:30 - 11:50 Coffee Break si Networking

11:50 - 13:00 Runda 2: 6 speech-uri pregatite (Partea II)

Alegerea speakerilor care merg in Runda 2

13:00 - 14:00 Pauza de masa

14:00 - 15:15 Runda 2 - 8 speech-uri spontane

Alegerea speakerilor care merg in Marea Finala

15:15 - 15:30 Coffee Break si Networking

15:30 - 16:30 Marea Finala - 4 Speech-uri Mixt Pregatit + Spontan

Premiere

16:30 - 17:00 Speech de incheiere

Mai multe detalii si inscrieri pe site-ul evenimentului.

Trainerii Selftrust Academy

Andrei Dunuta are o experienta de 7 ani in sales management si business development. A construit cele mai performante echipe in cadrul departamentelor de vanzari directe in doua dintre cele mai importante banci din Romania, reusind sa transforme zeci de consultanti in seniori si experti ai vanzarilor bancare. In prezent, Andrei este Co-Fondator si Trainer de Vanzari si Public Speaking la compania de training SELFTRUST Academy, pe care a fondat-o cu gandul ca un bun vanzator are nevoie de o multime de abilitati, de la public speaking la time management, de la comunicare si influentare la leadership si incredere in sine.

Alin Comsa este trainer de peste 15 ani, fiind implicat in proiecte ce tin de dezvoltare personala, relationare eficienta si managementul echipelor. Are o experienta vasta In piata financiar-bancara, unde a avut rezultate impresionante in domeniul vanzarilor directe. Co-Fondator al SELFTRUST Academy, Alin Comsa a dezvoltat de-a lungul timpului o serie de cursuri cu diferite teme: Leadership, Coaching, NLP, Sisteme de convingere, Inteligenta emotionala, Time Management, Motivare, Charisma, Train the Trainers, Public speaking, etc.

Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
YouTube a implementat recent un nou codec destinat îmbunătățirii eficienței compresiei video, dar această schimbare a generat probleme pentru utilizatorii de dispozitive mai vechi, inclusiv...
#competitie public speaking 2015, #directori companii public speaking , #Stiri Companii