Directorul Carrefour Romania: Avem incredere in piata locala

Luni, 14 Noiembrie 2011, ora 14:55
2282 citiri
Directorul Carrefour Romania: Avem incredere in piata locala

Directorul Carrefour Romania, Francois-Melchior de Polignac, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa organizata la Botosani, ca grupul francez de distributie Carrefour are incredere in piata din Romania.

El a subliniat ca in 2011 expansiunea Carrefour in Romania a fost "mult mai alerta", in ciuda crizei datoriilor suverane.

"Grupul Carrefour confirma increderea pe care o are in piata din Romania si faptul ca aceasta tara va prospera. In acesti ani dificili din punct de vedere economic pentru Romania si pentru Europa, suntem foarte fericiti ca suntem aici si ca punem umarul la dezvoltarea economica a acestei tari", a afirmat Francois-Melchior de Polignac.

In ciuda fluctuatiilor de pe piata financiara la nivel mondial, directorul Carrefour sustine ca strategia grupului din Romania "nu a fost modificata de acum zece ani, cand am venit in tara" si ca ea inca functioneaza. Ca dovada, Carrefour va deschide in scurt timp un hipermarket si la Craiova.

Un alt proiect aflat in planurile de dezvoltare ale Carrefour este deschiderea unui hipremarket la Botosani, cel de-al 25-lea din Romania. Noul magazin va genera 200 de noi locuri de munca.

Grupul dispune de 2.500 de magazine in 33 de tari. In Romania, Carrefour detine 25 de hipermaketuri, 40 de supermarketuri si doua magazine de proximitate in franciza.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#Carrefour extindere Romania, #magazine noi Carrefour , #Stiri Companii