Doua branduri romanesti, Allview si F64, fac front comun pe o piata ocupata de produse de afara

Marti, 01 Octombrie 2013, ora 16:34
2619 citiri
Doua branduri romanesti, Allview si F64, fac front comun pe o piata ocupata de produse de afara
Allview si F64 isi extind colaborarea

Terminalele premium ale Allview, unul dintre principalii producatori romani de device-uri mobile (smartphone-uri si tablete), vor putea fi cumparate si din showroom-ul foto-video al magazinului romanesc F64, cele doua firme semnand, in acest scop, un parteneriat.

Parteneriatul mai prevede ca device-urile de top marca Allview sa fie comercializate si prin magazinul online f64.ro.

"F64Studio isi propune sa aprofundeze necesitatile fotografilor, punandu-le la dispozitie, pe langa aparate si accesorii si produse conexe precum telefoane si tablete PC. (...) Suntem fericiti sa avem in portofoliu branduri autohtone, intrucat si F64 este o companie cu capital 100% romanesc", a declarat Cristian Vlasceanu, Product Manager F64 Studio.

"Acest parteneriat reprezinta o asociere intre doua branduri romanesti de succes. Impreuna le vom oferi clientilor nostri produse si servicii din clasa premium, in conformitate cu cele mai noi tendinte de pe piata", a declarat Alin Niscov, directorul de vanzari al Allview.

Allview si F64, importanti competitori romani

Allview este o companie romaneasca infiintata in 2002 si produce si distribuie smartphone-uri si tablete PC, fiind unul dintre brandurile cu o dezvoltare rapida in Romania.

Dupa ce a devenit cunoscuta cu telefoane mobile Dual SIM, Allview si-a extins activitatea si si-a facut intrarea si pe alte doua segmente, cel al smartphone-urilor, tot Dual SIM, si cel al tabletelor.

Mai mult, compania si-a facut cunoscuta prezenta pe acest segment si la Mobile World Congress Barcelona 2013, considerat cel mai important congres dedicat tehnologiei mobile.

Aici, Allview a prezentat smartphone-ul dual-sim P5 Quad, primul terminal echipat cu procesor quad-core de 1,2 GHz si sistem de operare Android 4.1 Jelly Bean.

De asemenea, Allview a intrat recent si pe segmentul terminalelor inteligente cu diagonala mai mare de cinci inch, cu modelul P5 Qmax.

F64 a intrat pe piata foto-video din Romania in anul 2001. In 2011, compania a deschis un showroom foto-video, considerat cel mai mare din sud-estul Europei.

Compania a avut anul trecut afaceri de 18 milioane de euro, in crestere fata de 2011. Comertul online genereaza aproximativ circa 15% din afacerile companiei. La nivelul profitului, F64 a inregistrat anul trecut o crestee, ajungand la 1,3 milioane euro.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#Allview F64, #tablete Allview, #smartpone Allview, #f64 online , #Stiri Companii