Doua companii olandeze vor oferi clujenilor 250 de locuri de munca

Marti, 17 Ianuarie 2012, ora 22:03
2124 citiri
Doua companii olandeze vor oferi clujenilor 250 de locuri de munca

Doua companii olandeze care se vor deschide in Cluj vor oferi locuri de munca pentru 250 de persoane, a anuntat, marti, ambasadorul Matthijs van Bonzel, dupa o intalnire cu prefectul judetului, Florin Stamatian, si cu primarul interimar, Radu Moisin.

Potrivit diplomatului, compania olandeza Vos Logistics va deschide o unitate langa Autostrada Transilvania si va angaja 100 de persoane, iar compania Fencs va deschide o fabrica la Apahida care va avea alti 150 de angajati, scrie presa locala.

"Am adus in discutie si inchiderea centrului operational al companiei ING de la Cluj-Napoca, dar domnul ambasador m-a asigurat ca se vor face toate demersurile pentru a gasi alti investitori pentru a suplini locurile de munca care trebuiau create initial de catre ING".

"O companie mare olandeza de logistica va deschide un punct de lucru in judetul Cluj, primul din Romania. Locatia va fi langa Autostrada Transilvania. Vorbim si despre deschiderea unui punct de lucru al companiei Fencs in Apahida", a declarat Radu Moisin, primarul interimar din Cluj-Napoca.

Ambasadorul a apreciat ca "investitiile din zona merg foarte bine" si considera Clujul "un climat foarte bun pentru afaceri".

Matthijs van Bonzel a fost in vizita la Cluj-Napoca insotit de consulul Wouter Reijers si de consilierul pe probleme economice, Hans Smaling.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#angajari Cluj, #companii noi Cluj, #compani olandeze Cluj , #Stiri Companii