Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Dragne & Asociatii, inclusa pentru cel de-al treilea an intr-un renumit ghid international

Dragne & Asociatii, inclusa pentru cel de-al treilea an intr-un renumit ghid international


Pentru al treilea an consecutiv de la momentul infiintarii, societatea de avocati Dragne & Asociatii a fost nominalizata de Legal 500 Europe, Middle East si Africa (EMEA), unul dintre cele mai renumite ghiduri internationale de profil.

In acest an, aria de practica "Litigii si Arbitraj" o claseaza pe o pozitie de lider. Potrivit publicatiei, Dragne & Asociatii a fost apreciata pentru avocatii sai "remarcabili", care si-au castigat reputatia de specialisti in litigii, avand o "vasta experienta" in aceasta arie de practica.

Dintre partenerii societatii au fost nominalizati de catre Legal 500, Ion Dragne, ca fiind "unul dintre cei mai buni avocati litiganti" din Romania, Stelian Garofil si Delia Bosman.

Stelian Garofil a fost apreciat ca specialist in Proprietate intelectuala si Drept fiscal, iar Delia Bosman ca fiind avocatul care acorda clientilor "cele mai bune sfaturi si strategii".

Editia din 2014 a ghidului international Legal 500 EMEA a fost publicata in cursul zilei de astazi si cuprinde cele mai performante firme si avocati din Europa si din lume.

Inca din 2011, Dragne & Asociatii a primit recunoasterea pentru aria de practica "Litigii si Arbitraj", fiind remarcata de-a lungul timpului si pentru proiectele derulate in materie de "Banci, finantari, piete de capital", dar si "Drept comercial", "Fuziuni si Achizitii".

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1104 ori