Dupa Tesla si SpaceX, Musk vrea sa deschida o fabrica de bomboane

Luni, 07 Mai 2018, ora 09:48
1520 citiri
Dupa Tesla si SpaceX, Musk vrea sa deschida o fabrica de bomboane
Foto: Elon Musk/ Instagram

Elon Musk, fondatorul companiilor Tesla si SpaceX, vrea sa deschida o fabrica de bomboane.

Miliardarul a scris pe Twitter ca este "super, super serios" in aceasta privinta. "O sa fie uimitoare (fabrica - n.red.) ", a adaugat Musk.

Evident, internautii s-au activat si i-au lasat mii de comentarii la tweet, cerandu-i antreprenorului cat mai multe detalii, potrivit CNN.

Fanii au vrut sa stie cand si unde va fi construita fabrica, daca Elon Musk face angajari si cum o va boteza.

"Cryptocandy", a raspuns Musk - o aluzie la criptomonede.

Iata tweet-urile:

I'm starting a candy company & it's going to be amazing- Elon Musk (@elonmusk) May 5, 2018

I am super super serious- Elon Musk (@elonmusk) May 5, 2018

Cryptocandy- Elon Musk (@elonmusk) May 5, 2018

Ideea i-ar fi venit lui Musk dupa un mic conflict cu Warren Buffett, investitor miliardar, cand seful Tesla a spus ca "santurile economice sunt jalnice". "Sant" este termenul folosit de Buffet pentru descrierea unui avantaj al unei companii, in fata competitorilor sai.

Sambata a avut loc intalnirea anuala de la Berkshire Hathaway, in cadrul careia Buffett a spus ca "santurile" inca sunt o idee buna si a dat ca exemplu afacerea See's Candies.

Elon Musk i-a raspuns: "Atunci voi face un sant si il voi umple cu bomboane. Warren B nu va rezista tentatiei si va investi!".

Then I'm going to build a moat & fill it w candy. Warren B will not be able to resist investing! Berkshire Hathaway kryptonite... - Elon Musk (@elonmusk) May 6, 2018

Warren Buffett is huge in candy. It's actually true. https://t.co/UqzIxPGCM2- Elon Musk (@elonmusk) May 6, 2018

Elon Musk, geniul care nu poate functiona fara dragosteCum ar putea deveni Elon Musk incredibil de bogat in zece ani, lasandu-l in urma si pe Jeff Bezos

A.D. ...citeste mai departe despre "Dupa Tesla si SpaceX, Musk vrea sa deschida o fabrica de bomboane" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Pierderile financiare uriașe pe care le suportă România pentru că nu face parte din Schengen terestru. „Trebuia să aderăm la 10 ani după intrarea în UE”
Pierderile financiare uriașe pe care le suportă România pentru că nu face parte din Schengen terestru. „Trebuia să aderăm la 10 ani după intrarea în UE”
După eliminarea controalelor vamale aeriene și maritime cu Spațiul Schengen pentru România, la 31 martie 2024, a revenit în discuție subiectul pierderilor enorme suferite de transportatori,...
Ce este RAM Plus, funcția disponibilă pentru utilizatorii Android
Ce este RAM Plus, funcția disponibilă pentru utilizatorii Android
Tehnologia de suplimentare a memoriei RAM, cunoscută sub numele de RAM Plus la telefoanele Samsung și RAM Boost pentru alte dispozitive cu sistem Android, este promovată ca o soluție...
#Elon Musk fabrica bomboane , #Stiri Companii