EY cumpara Parthenon Group, aflata in top 10 companii de consultanta din lume

Joi, 24 Iulie 2014, ora 13:31
1921 citiri
EY cumpara Parthenon Group, aflata in top 10 companii de consultanta din lume

Parthenon Group, companie aflata in top 10 firme de consultanta in management din lume, a semnat un acord cu EY, una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, prin care isi unesc operatiunile la nivel mondial.

Parthenon Group are un numar de 300 de angajati specializati in consultanta de management si are sediul central la Boston, dar activeaza si pe alte piete, avand de asemenea birouri la Londra, Mumbai, Shanghai si Singapore.

La inchidere, tranzactia va reuni cele mai puternice atribute ale celor doua companii: brandul, prezenta globala, un business cu o crestere peste media pietei si palmaresul de inovare ale EY cu capabilitatile strategice ale Parthenon Group pentru top 1000 companii globale, fonduri de investitii de tip private equity si in sectorul educatiei.

"Combinand punctele forte EY si Parthenon, vom fi mai bine pozitionati in piata pentru a servi ca si consilieri strategici, colaborand cu companiile pentru a dezvolta strategii de investitii pe parcursul ciclului de capital", a spus Pip McCrostie, EY Global Vice Chair, Transaction Advisory Services.

Firma achizitionata va fi integrata in departamentul EY Transaction Advisory Services si va opera sub marca Parthenon si sub autoritatea lui Bill Achtmeyer, Presedinte si Managing Partner al Parthenon Group.

Parthenon va continua sa consilieze clientii in privinta oportunitatilor de investitie a capitalurilor, va evalua viabilitatea obiectivelor strategice din punctul de vedere al oportunitatilor de crestere si gestionare a portofoliului. De asemenea, Parthenon va completa oferta de servicii EY, in diferite segmente ale organizatiei, si va juca un rol-cheie in furnizarea de servicii de calitate catre clientii din diverse sectoare si zone geografice in care EY este prezent.

"Prin integrarea Parthenon Group in echipa noastra de consultanta in management, EY isi intareste oferta referitoare la aceste servicii. Astfel, prin capabilitatile substantiale ale Parthenon, EY va sustine clientii in realizarea de alocari eficiente de capital si ii va ajuta in obtinerea de crestere sustenabila", a concluzionat Mark Weinberger, presedinte si CEO EY Global.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Un director al FMI transmite că nu există riscul unei recesiuni globale. "În acest moment, va fi nevoie de mult pentru a deraia această economie"
Un director al FMI transmite că nu există riscul unei recesiuni globale. "În acest moment, va fi nevoie de mult pentru a deraia această economie"
Unul dintre cei mai importanţi economişti ai Fondului Monetar Internaţional a semnalat un risc redus de recesiune globală, în ciuda zgomotelor continue de incertitudine geopolitică,...
Microsoft renunță la aplicația Teams în suita Office. Care este motivul
Microsoft renunță la aplicația Teams în suita Office. Care este motivul
Microsoft a anunțat recent că va separa aplicația Teams de suita Microsoft 365, decizie luată pentru a evita complicatiile legale și pentru a oferi claritate clienților, conform...
#firma consultanta management, #achizitie EY Parthenon Group, #acord Parthenon Group EY , #Stiri Companii